16. december 2018
Anders Jensen, ny formand i Køge Svømmeklub. Privatfoto.
Anders Jensen, ny formand i Køge Svømmeklub. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Svømmeklub har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Svømmeklub har fået ny formand
LørdagsAvisen - 28. marts 2018 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Svømmeklub har afholdt generalforsamling. På mødet kunne klubben præsentere et underskud for 2017 på 88.000 kr., men set i forhold til at bestyrelsen havde budgetteret med et underskud på 150.000 kr., kan man tale om et positivt resultat. Klubben har en egenkapital på 700.000, så der er råd til planlagte investeringer.

"2017 har været et investeringssår hvor klubben bl.a. har købt DGI´s svømmeskolekoncept som skal bruges på alle undervisningshold. Formålet med investeringen er at Køge Svømmeklub gerne vil udvikle vores kerneprodukt, nemlig "at lære så mange som muligt at svømme". Stine Lyngby er ansat som svømmeskoleleder, både for at udvikle klubbens stab af instruktører, samt sikre at svømmeskolekonceptet bliver implementeret på alle hold", fortæller klubchef Jan Hansen.

På generalforsamlingen var tre medlemmer på valg og alle tre modtog genvalg. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Anders Jensen som ny formand, Lars Warm som næstformand, Jesper Eskildsen som kasserer, Bibi Modin Christensen som sekretær, mens Kristian Ryom, Ulf Gøttrup Pedersen og Morten Brønniche er bestyrelsesmedlemmer.

Lars Warm havde på forhånd meddelt at han efter 10 år på posten som formand for Køge Svømmeklub gerne ville trække sig, så den nye konstituering med Anders Jensen som formand var ikke nogen overraskelse.

Køge Svømmeklub har oprettet nye Turbohold om fredagen for at efterkomme efterspørgslen og klubben afholder fem SvømmeCamps i sommerferien fordelt i uge 27, 28 og 32.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk