5. april 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Nord Rotary udlodder midler til lokale formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Nord Rotary udlodder midler til lokale formål
LørdagsAvisen - 25. marts 2020 kl. 18:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

The Rotary Foundation er en non-profit fond, hvis formål på verdensplan er at fremme forståelse, fred og venskab mellem mennesker under mottoet 'Doing Good in the World'. Køge Nord Rotary Foundation arbejder ud fra samme formål - men med at støtte lokale humanitære formål i Køge Kommune, som ikke er støttet af det offentlige. Køge Nord Rotary Foundation har nu åbent for ansøgninger af midler, og der kan ansøges frem til 26. april.

"Vi ønsker i Køge Nord Rotary Foundation at brede vores midler ud til flere projekter, og støtten ligger typisk mellem 5000 og 15.000 kroner pr. ansøgning. Der gives ikke støtte til enkelte personer," oplyser organisationen.

Ansøgning med beskrivelse af projektets karakter, anvendelse og budget skal sendes til mail: knr@rotary.dk-

Bestyrelsen træffer kort tid efter 26. april beslutning om, hvem der får bevilliget støtte, og udbetaling af midler kan forventes i begyndelsen af juni.

Igennem de seneste år har Køge Nord Rotary Foundation uddelt i alt 70.000 kroner, som blandt andet er gået til Broen Danmark, Sorggruppe i Herfølge Kirke, Natteravnene kursusforløb, Julehjælp i Ølby Kirke og Familienetværket i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk