23. oktober 2019
Privatfoto Rene Duevang Brandt.
gallery icon

Se billedserie

Privatfoto Rene Duevang Brandt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Nord FC U10 til tops i pinsecup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Nord FC U10 til tops i pinsecup
LørdagsAvisen - 11. juni 2019 kl. 16:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Nord FC var igen i år med til pinsecup i Nykøbing Falster.

Der var fire hold afsted fordelt på to årgange, U10 og U11.

Der var 172 hold var tilmeldt i det traditionsrige stævne som blev afholdt for 37. gang.

U11 tog en flot 3. plads sidste år så forventningerne var høje i år.

Lørdag morgen startede stævnet altid med optog gennem byen inden stævnet gik i gang.

Alle fire hold fra Køge Nord FC kom fint fra start. U11 C vandt deres første to kampe i puljen og var sikret slutspil uanset hvordan deres sidste puljekamp gik. Den tabte man så stort

men vandt kvartfinalen og var dermed i semifinalerne pinsemandag. Semifinalen blev dog tabt 1-0 på et mål i 1. minut. Stor skuffelse og en udfordring at gøre drengene mentalt klar til kampen om 3. pladsen. Samme placering som de kæmpede sig til sidste år.

Kampen skulle blive ligeså spændende som semifinalen og sluttede med samme cifre, 1-0, dog med Køge Nord som sejrherrerne.

U10 trænerne havde lavet to lige stærke C hold og det ene gik også i semifinalen der blev vundet på straffespark. Så var finalepladsen sikret hvilket ikke er sket de sidste 5 år for et Køge Nord/Rishøj hold.

Finalen skulle blive en nervøs affære. Ingen af holdene var villig til at prøve for meget og trætheden kunne også ses i benene efter mange timer på de flotte baner i Nykøbing. Da dommeren fløjtede af stod det 0-0 og igen måtte en straffesparkkonkurrence til for U10 drengene.

De to første skud gik Køge Nord målmand til den rigtige side så det var kun et spørgsmål om tid før han tog en og 3. gang er som sagt lykkens gang og minsandten om ikke den blev reddet og da modstanderen Kirke Værløse også brændte det næste forsøg kunne Køge Nord FC eksplodere i gælde over sejren i PinseCup 2019.

"Det var nogle meget glade drenge som kunne lade sig hylde af, spillere, forældre, bedsteforældre m.m. på podiet og hive en kæmpe pokal men hjem til skabet i klubhuset", beretter Rene Duevang Brandt fra Køge Nord FC.

pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk