21. april 2019
Køge Kommune har udarbejdet en ny pjece til boligejerne om vejledning og gode råd omkring byggeprojekter i kommunen. Arkivfoto.
Køge Kommune har udarbejdet en ny pjece til boligejerne om vejledning og gode råd omkring byggeprojekter i kommunen. Arkivfoto.
Foto: Martin Håkan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Kommune: Bliver der bygget i nabolaget?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Kommune: Bliver der bygget i nabolaget?
LørdagsAvisen - 22. december 2018 kl. 10:50
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad gør du som boligejer, når der bliver banket og bygget i nabolaget?

Køge Kommune har samlet vejledninger og gode råd til kommunens boligejere i en ny pjece.

Gravemaskiner og betonkanoner har travlt i Køge Kommune. Det skaber nye muligheder, men når et stort byggeri er kvarterets nye tilflytter, så kan der opstå usikkerhed og mange spørgsmål hos boligejerne.

Køge Kommune er forpligtet på at føre tilsyn med at byggerierne i kommunen overholder regler om støv, støj og rystelser.

Det giver et særligt indblik i de spørgsmål, der kan opstå, når man er nabo til et stort byggeri.

På baggrund af de spørgsmål, der oftest bliver stillet har Køge Kommune nu samlet en pjece med information, der skal give borgerne det bedste overblik over gode råd og rettigheder, når det støver, støjer og ryster i nærheden.

"Vi er glade for de mange udviklingsprojekter, der skyder op rundt omkring i Køge Kommune, fordi de er med til at sikre, at vi også i fremtiden har attraktive boliger, butikker og infrastruktur. Men det skal være til at leve i, mens byggerierne står på, derfor vil vi gerne gå ud over vores opgave som myndighed og give borgerne den bedst mulige information og vejledning. Jeg er glad for, at vi med den nye pjece kan give alle borgere en nem introduktion til, hvad de kan gøre, hvis et stort byggeri flytter ind i nabolaget", fortæller Niels Rolskov, formand for Klima- og Planudvalget

Den nye pjece, "Støj og rystelser ved anlægsarbejder", kan frit hentes på Køge Kommunes hjemmeside på adressen https://koege.dk/bygkoege.

pm

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk