27. maj 2020
69872710_507516376714734_3018773516964069376_n
Foto: Køge HS1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Håndbold åbner mod topkandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Håndbold åbner mod topkandidater
Opdateret 19. september 2019 kl. 16:41
Ugeavisen Køge - 19. september 2019 kl. 10:59
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Håndbolds unge mandskab kommer i ilden fra start, når de hjemme i Køgehallen lørdag tager imod IF Stadion i premiererunden i 2. division. Det er således et af de formodet stærkere hold i rækken, der kommer til Køge til åbningskampen, der samtidig bliver den første reelle strømpil for, hvordan Køge Håndbolds egen sæson vil forme sig.

"Det er klart, at vi har mange helt nye spillere, og for os handler det første og fremmest om at overleve, og så må vi se, hvor vi ender," siger træner Dan Hansen med henvisning til den store udskiftning af spillere, som Køge Håndbold har oplevet på det seneste.

Han er også selv ny i klubben, og han står med ungt hold med en gennemsnitsalder på 20-21 år, som nu ser frem til at spille turneringskampe efter en god og vellykket træningsoptakt og senest en god træningslejr i den forgangne weekend.

"Både jeg og drengene glæder os helt vildt til at komme i gang, og så tager vi de oplevelser og de tæsk, der vil være i løbet af en sæson, som de kommer. Det vigtigste for os lige nu er at få spillet spillerne sammen, og så handler det om at få skabt et stærkt træningsmiljø i samarbejde med U17- og U19-holdene, og det er vi allerede i gang med," siger han.

Og første opgave bliver altså mod IF Stadion, som på forhånd ser stærke ud, mener træneren:

"IF Stadion har meldt ud, at de vil rykke op, og de må da også være blandt favoritterne, når man ser på dem spiller for spiller. Så det er noget af en mundfuld for os - de kommer med en stærk fysik," siger Dan Hansen.

Kampen bliver spillet i Køge Hallen på lørdag den 21. september klokken 14.00.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk