9. december 2019
Mark Ebbesen har åbnet ny sportsklinik i Hugos Gård - et solidt stenkast fra Køge Bygt Ryg- og Knæcenters eksisterende lokaler. Foto: Martin Rasmussen
Mark Ebbesen har åbnet ny sportsklinik i Hugos Gård - et solidt stenkast fra Køge Bygt Ryg- og Knæcenters eksisterende lokaler. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Bugt Ryg- og Knæcenter udvider i nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Bugt Ryg- og Knæcenter udvider i nye rammer
LørdagsAvisen - 14. august 2019 kl. 16:51
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Bugt Ryg- og Knæcenter har længe fyldt godt op i Hugos Gård ved Brogade, hvor behandlingsstedet beskæftiger syv medarbejdere, men stedet har alligevel brugt sommeren på at udvide med nye lokaler for at få plads til det stigende aktivitetsniveau.

Indehaver Mark Ebbesen har således overtaget nye lokaler andetsteds i gården for at skabe de optimale rammer til den sportsklinik, hvor han tilbyder både forebyggelse og behandling af skader til sportsfolk.

"Vi arbejder både med sportsfolk på højt niveau og amatører som dig og mig, så det er en lidt anden målgruppe end folk med eksempelvis rygproblemer, og derfor giver det god mening at skille det fra de øvrige lokaler," siger han om åbningen i de nyindrettede lokaler.

I sportsklinikken behandler Mark Ebbesen og de øvrige behandlere blandt andre idrætsudøvere fra HB Køge, Køge Håndbold og Stevns Floorball Klub - alle med fokus på de særlige behov og risici, der er forbundet med hver enkelt sportsgren.

"Vi tilbyder naturligvis behandling af skader - enten her eller ude i klubberne - men vi lægger også meget vægt på forebyggelse af skader. Hos fodboldspillerne har vi blandt andet fokus på knæ og hofter, mens vi for håndboldspillernes vedkommende især kigger på knæ og skuldre," forklarer Mark Ebbesen om de forskellige behov hos forskellige idrætsudøvere, lige som man lægger vægt på at "komme hele vejen rundt" om skadesforebyggelsen ved eksempelvis også at kigge på kost og generelle bevægelsesmønstre.

Den nye sportsklinik ligger på adressen Brogade 19L - læs mere på køgebugtrygogknæ.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk