27. maj 2019
Formand for Kjøge Mini-By Laug, Claus Philipsen byder velkommen til indvielsen af det nye, flotte velkomstcenter. Foto: jcj.
gallery icon

Se billedserie

Formand for Kjøge Mini-By Laug, Claus Philipsen byder velkommen til indvielsen af det nye, flotte velkomstcenter. Foto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kjøge Mini-By fik indviet sit nye velkomstcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kjøge Mini-By fik indviet sit nye velkomstcenter
LørdagsAvisen - 15. oktober 2018 kl. 11:24
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rammerne kunne ikke være smukkere, da Kjøge Mini-By fredag eftermiddag indviede sit nye 238 kvm. store velkomstcenter på Strandvejen 101 i Køge.

arrow Læs også: Tag en tur til Køge Mini-By i efterårsferien

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og ikke færre end 250 mennesker mødte frem for at overvære den historiske begivenhed.

Dagen bød på flere taler af bl.a. Kjøge Mini-By Laugs formand Claus Philipsen, minibyens borgmester Kristian Ebbensgaard og tidligere borgmester Flemming Christensen.

De mange gæster kunne også overvære, at Nordea Fonden mødte op med en check på 500.000 kr.

"Vi glæder os over, at vores længe ventede velkomstcenter nu står klar, således at vi her i mini-byen i løbet af vinteren kan få de sidste detaljer på plads, så alt er klar til vi åbner op for den nye sæson når foråret melder sin ankomst igen. En stor tak til arkitekt- og byggefirmaet Lind & Risør der har stået for selve byggeriet, tak til alle håndværkerne for et flot, professionelt stykke arbejde, tak til Nordea Fonden og ikke mindst en stor tak til alle vore mange frivillige der hver eneste dag året rundt møder frem for at være med til at virkeliggøre Kjøge Mini-By projektet. Uden dem ingen Mini-By", siger Claus Philipsen.

Fotograf Jørgen Chr. Jørgensen var med ved indvielsen af det nye velkomstcenter, og fik bl.a. disse stemningsbilleder med hjem fra besøget.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk