26. juni 2019
Lærke Oxfeldt åbnede blomsterforretningen Binderiet i Vestergade i dag.
gallery icon

Se billedserie

Lærke Oxfeldt åbnede blomsterforretningen Binderiet i Vestergade i dag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kig ind i Køges nye blomsterforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kig ind i Køges nye blomsterforretning
LørdagsAvisen - 16. januar 2019 kl. 10:11
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag formiddag slog butikschef Lærke Oxfeldt dørene op til Køges nye blomsterforretning, Binderiet, der ligger i Vestergade, og som åbnede med et rigtig godt tilbud til kunderne. Der stod således 50 smukke buketter klar som en ekstra gave til de første handlende kunder i forretningen, og klokken 12 markeres åbningen med champagne og kransekage.

Lærke Oxfeldt bor selv i Køge, og hun ser frem til at blive en del af forretningslivet i Vestergade, hvor hun ser en positiv udvikling - blandt andet i kraft af de mange specialforretninger og et stærkt samarbejde mellem forretningerne, som er med til at give kunderne gode handelsoplevelser - eksempelvis i forbindelse med de gademarkeder, som med mellemrum fylder gaden med handel.

Hun har fire års erfaring i faget og har lavet buketter til alle lejligheder, og hun har fra begyndelsen fokus på at give kunderne en god oplevelse i de nye rammer i Vestergade.

"Jeg kan gode lide at lave buketter, man kan gå på opdagelse i. Det må gerne være lidt skævt - det er jeg også selv," smiler Lærke Oxfeldt. Hendes nøgleord for Binderiet er sjæl, varme og personlighed, og så planlægger hun at overføre to-go-tankegangen til blomsterbranchen. Binderiet vil således have et stort udvalg af buketter pakket og lige til at tage med i farten. Hver dag vil man for eksempel finde en buket to-go til 95 kroner.

Udover buketter vil hun have et bredt udvalg af store og små planter, "og hvis man ikke finder det man søger, så skaffer vi det," lover hun. Binderiet vil også have et udvalg af årstidens frugt og grønt samt et lille udvalg af interiør.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk