30. maj 2020
Pierre Dørges New Jungle Orchestra.
Pierre Dørges New Jungle Orchestra.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt jazzband besøger Bygningen i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt jazzband besøger Bygningen i Køge
Ugeavisen Køge - 12. januar 2019 kl. 09:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pierre Dørges New Jungle Orchestra er stadig et af de mest sprudlende bands på den danske jazzscene. Og det selv om de har eksisteret siden 1980.

De har ført jazztraditionen videre gennem et ellingtonsk jungle univers med alskens musik i bakspejlet. Deres fængende musikalske show bevæger sig i en sikker balance mellem humor og dyb alvor. Deres originalitet har gjort dem til det mest anerkendte og turnerende etno-jazzband ude i den store verden, hvor de har repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og i Europa.

Guitaristen og komponisten Pierre Dørge dannede i 1980 jungleorkestret, og siden da har det turneret over det meste af kloden - i Afrika, Europa, Asien, Nord- og Sydamerika samt Australien. Junglemusikken er insisterende udadvendt med inspiration fra alverdens "grooves"/ rytmer. Med snabelen placeret dybt i jazztraditionen - fra 20´ernes Duke Ellington over Mingus, Ornette og Sun Ra blandes der frit med toner fra Afrika, Indien, Arabien, Bali, Kina og Europa.

Inden koncerten vil der være en halv times artist talk med live interview.

"Til dette formål har vi allieret os med Niels Christensen, musikanmelder, skribent og jazzkurator på Kulturværftet/Toldkammeret i Helsingør, anmelderredaktør og skribent ved Jazz Special samt programvært ved Radio Jazz," lyder det fra Musikforeningen Bygningen, der står for arrangementet 26. januar.

Billetter til denne og øvrige koncerter kan købes via www.bygningen.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk