24. april 2019
Mød blandt andre kunstneren Lilibeth Cuenca Rasmussen ved årets nytårskur på KØS i Køge.
Mød blandt andre kunstneren Lilibeth Cuenca Rasmussen ved årets nytårskur på KØS i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt debattør til nytårskur hos KØS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt debattør til nytårskur hos KØS
LørdagsAvisen - 11. januar 2019 kl. 09:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KØS i Køge tager traditionen tro hul på et nyt år med kunstprojekter og møder med kunst i offentlige rum med en nytårskur for medlemmer af KØS Klub og samarbejdspartnere lørdag 12. januar. Arrangementet vil i år være dedikeret til museets talerfestival, Røst, så der vil både være en rutineret debattør og en ung stemme på talerstolen.

Ved den årlige nytårskur løftes sløret for, hvad besøgende på KØS kan se frem til i 2019 - blandt andet talerfestivalen Røst der finder sted for tredje gang på museet.

Den internationalt anerkendte performancekunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen er KØS-kunstner 2019 og udsmykker årets KØS Klub medlemskort. I løbet af nytårskuren vil kunstneren overraske med et performativt indslag skabt specifikt til nytårskuren. Hun har tidligere optrådt på Røst Festival i både 2017 og 2018 med sin spektakulære interaktive blæksprutte i performancen Octopada. Hun var desuden en del af Røsts programindslag på både Folkemødet og Ungdommens Folkemøde, og publikum vil også kunne opleve hende i maj på Røst Festival 2019.

Hele to talere indtager i år talerstolen på KØS. Dette års røst og taler ved nytårskuren er en af de mest markante stemmer inden for den nydanske kvindekamp, nemlig debattør og talskvinde for Exitcirklen Khaterah Parwani. Hun optræder jævnligt på danske tv- og radiokanaler, hvor hun debatterer kvinderettigheder, privilegieblindhed, identitetsdannelse, kulturel fleksibilitet og radikalisering. Hør også ungdommens røst til årets nytårskur ved Nicolaj Laue Juhl, tidligere elev på Egmont Højskole og taler på Røst Festival 2018.

Arrangementet er for medlemmer af KØS Klub. Interesserede kan også melde sig ind på selve dagen. Arrangementet finder sted lørdag 12. januar klokken 15-17.mart

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk