18. oktober 2019
Familie og Samfund, Lille Skensved og Omegn får mandag den 30. september besøg af danser, danseinstruktør og dansedommer Jens Werner - også kendt fra ?Vild med Dans?. Arkivfoto: Jens Wollesen.
Familie og Samfund, Lille Skensved og Omegn får mandag den 30. september besøg af danser, danseinstruktør og dansedommer Jens Werner - også kendt fra ?Vild med Dans?. Arkivfoto: Jens Wollesen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt dansedommer besøger Familie og Samfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt dansedommer besøger Familie og Samfund
LørdagsAvisen - 16. maj 2019 kl. 06:15
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familie og Samfund, Lille Skensved og Omegn har afholdt generalforsamling, og de opstillede bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt. Som ny suppleant blev Ulla Skjelmose valgt.

Ellers kan foreningen præsentere et stort og spændende program for den resterende del af foråret og efteråret 2019.

Programmer byder bl.a. på en gåtur torsdag den 23. maj ved Køge Marina - der er start kl. 19.00.

Torsdag den 6. juni kl. 17.00 er der aftentur til Permathopia i Karise, en økologisk landsby med eget landbrug, spildevandsanlæg og vindmølle.

"Vi får en guidet tur gennem byen, ser forskellige økoboliger med ægte bæredygtig selvforsyning. Til slut er der økologisk kaffe og kage. Vi kører i egne biler. Se mere på vores hjemmeside om pris og tilmelding", siger Rita Seehusen fra Familie og Samfund, Lille Skensved og Omegn.

Torsdag den 13. juni er der grillaften i Solgårdsparken kl. 18.30. Der startes med en rundtur i parken og sluttes af med pølser, kaffe m.v.

Tirsdag den 18, juni er der heldagsudflugt til Ærø med bus. Her besøges Ærøskøbing og Marstal. Se mere om turen på foreningens hjemmeside.

Torsdag den 27. juni aftentur til Vallø Slotspark kl. 19.00. Foreningen giver kaffe og kage denne aften som slutter forårssæsonen.

Efter sommerferien starter foreningen igen mandag den 12. august kl. 14.00 med en tur til Julemærkehjemmet i Roskilde, hvor der er rundvisning.

Mandag den 30. september kl. 19.00 på Højelse Skole får foreningen besøg af Jens Werner, der fortæller om livet med dans.

Mandag den 28. oktober kl. 19,00får foreningen besøg af Carsten Enø Nielsen fra Slagelse, der fortæller om "Pigerne på Sprogø". Arrangementet foregår i Selskabslokalerne på Højelsevej.

Som de sidste arrangementer i 2019 på Højelse Skole er der bankospil den 7. november kl. 19.00 og julehygge den 29. november kl. 18.00.

Tilmeldingsfrister og priser til arrangementerne kan ses på foreningens hjemmeside www.familieogsamfundsjaelland.dk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk