18. november 2019
Ida Davidsen og Mette Ebbesen Christensen fik blomster og diplom som bevis for, at Nystrup & Øskov er kåret til månedens mest servicemindede butik i Køge.
Ida Davidsen og Mette Ebbesen Christensen fik blomster og diplom som bevis for, at Nystrup & Øskov er kåret til månedens mest servicemindede butik i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kåring: Her er månedens mest servicemindede butik i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kåring: Her er månedens mest servicemindede butik i Køge
LørdagsAvisen - 18. oktober 2019 kl. 13:35
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Månedens mest servicemindede butik i Køge blev tøjforretningen Nystrup & Øskov, hvor Mette Ebbesen Christensen og Ida Davidsen blev overrasket med blomster og diplom forleden.

Tøjforretningen har fået mange læserstemmer lige siden konkurrencens start sidste år, og der var ingen tvivl i juryen om valget af Nystrup & Øskov i denne omgang. Borgmester Marie Stærke hæftede sig blandt andet ved forretningens markedsføring:

"Særlig ros for deres synlighed på de sociale medier, og at de selv hopper i deres produkter og viser, at det kan være for kvinder i flere størrelser," siger hun.

En enorm bowl med guldkarameller på disken står klar til at forsøde shoppeoplevelsen for gæsterne hos Nystrup & Øskov, og der er også kaffe på kanden.

"Vi ser ikke folk som kunder men som gæster, der skal føle sig hjemme her i forretningen. De får for eksempel gerne en kop kaffe og en guldkaramel," fortæller Mette Ebbesen Christensen fra Nystrup & Øskov med et smil.

"Vi prøver også at gøre en forskel med mange arrangementer - for eksempel har vi haft to modeshows alene i denne måned," siger hun.

Vil du være med til at kåre næste måneds mest servicemindede butik i Køge? Så gå ind på sn.dk/koege og klik på konkurrencens banner for at skrive dit bud på, hvilken butik der fortjener et klap på skulderen for sin gode service.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk