27. maj 2020
Ida Davidsen og Mette Ebbesen Christensen fik blomster og diplom som bevis for, at Nystrup & Øskov er kåret til månedens mest servicemindede butik i Køge.
Ida Davidsen og Mette Ebbesen Christensen fik blomster og diplom som bevis for, at Nystrup & Øskov er kåret til månedens mest servicemindede butik i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kåring: Her er månedens mest servicemindede butik i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kåring: Her er månedens mest servicemindede butik i Køge
Ugeavisen Køge - 18. oktober 2019 kl. 13:35
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Månedens mest servicemindede butik i Køge blev tøjforretningen Nystrup & Øskov, hvor Mette Ebbesen Christensen og Ida Davidsen blev overrasket med blomster og diplom forleden.

Tøjforretningen har fået mange læserstemmer lige siden konkurrencens start sidste år, og der var ingen tvivl i juryen om valget af Nystrup & Øskov i denne omgang. Borgmester Marie Stærke hæftede sig blandt andet ved forretningens markedsføring:

"Særlig ros for deres synlighed på de sociale medier, og at de selv hopper i deres produkter og viser, at det kan være for kvinder i flere størrelser," siger hun.

En enorm bowl med guldkarameller på disken står klar til at forsøde shoppeoplevelsen for gæsterne hos Nystrup & Øskov, og der er også kaffe på kanden.

"Vi ser ikke folk som kunder men som gæster, der skal føle sig hjemme her i forretningen. De får for eksempel gerne en kop kaffe og en guldkaramel," fortæller Mette Ebbesen Christensen fra Nystrup & Øskov med et smil.

"Vi prøver også at gøre en forskel med mange arrangementer - for eksempel har vi haft to modeshows alene i denne måned," siger hun.

Vil du være med til at kåre næste måneds mest servicemindede butik i Køge? Så gå ind på sn.dk/koege og klik på konkurrencens banner for at skrive dit bud på, hvilken butik der fortjener et klap på skulderen for sin gode service.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk