22. oktober 2021
Et kig ind i Jydsk Planteservices nye showroom på Ådalen 14 i Køge. Privatfoto.
Et kig ind i Jydsk Planteservices nye showroom på Ådalen 14 i Køge. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jydsk Planteservice åbner fremtidens arbejdsplads i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jydsk Planteservice åbner fremtidens arbejdsplads i Køge
Ugeavisen Køge - 21. maj 2018 kl. 16:45

Færre sygedage, reducerer støj, renser luften og øger luftfugtigheden.

Det er kun nogle af de fordele, som planter på kontoret kan have - og nogle af grundene til, at fremtidens arbejdspladser vil være grønne og fulde af planter - i hvert fald hvis du spørger Jydsk Planteservice A/S der har afdeling på Ådalen 14 i Køge. For at bevise det har de bygget et 1.000 kvm stort showroom på adressen i Køge, som de viser frem for offentligheden den 24. maj mellem kl. 09.00-16.00.

Som Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger, har Jydsk Planteservice over 4.500 virksomheder og organisationer på CV'et. Derfor har de også fået et godt indblik i, hvad det er, at virksomhederne og ikke mindst medarbejderne vægter højt på arbejdspladsen - det fortæller direktør i Jydsk Planteservice A/S, Jørgen Lund.

"Hvad end vi besøger Google i København K eller Køge Sygehus, så er der én ting, alle er enige om. Vi gider ikke arbejde på en grå og trist arbejdsplads. Vi bruger ufatteligt mange timer spærret inde på kontor langt væk fra naturen, og det går udover produktiviteten og kreativiteten. Der er planter en nem og billig løsning på det problem, fordi planter har mange beviselige effekter på både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Det vil vi gerne vise, og det er derfor, at vi inviterer til åbent hus i vores nye showroom den 24. maj".

Alt fra mos til sommerblomster
Jydsk Planteservice sælger kun til virksomheder. De er eksperter i at levere grønne løsninger til kontorer og virksomheder i hele Danmark. De har alt fra store plante- og mosvægge til mindre planteløsninger både inde og ude. Dertil også kunst, vandvægge og meget mere.

Det kan man alt sammen se nærmere på til åbent hus arrangementet torsdag den 24. maj. Det hele kan man som virksomhed købe eller leje, og hvis man er bange for at planterne dør, kan man desuden få lavet en serviceaftale med Jydsk Planteservice A/S.pm

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk