19. oktober 2018
Onkel Jes kommer til Køge med sit underholdende juleshow for børn. Pressefoto.
Onkel Jes kommer til Køge med sit underholdende juleshow for børn. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juleshow: Børnenes ven kommer til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juleshow: Børnenes ven kommer til byen
LørdagsAvisen - 18. december 2017 kl. 09:30
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onkel Jes er på vej til Køge. Onkel Jes, der slet og ret kaldes børnenes ven. Med sig til Køge har han sit store juleshow.

Så der er med andre ord lagt op til masser af fest, sang, musik samt uddeling af små julegaver til alle børn der møder op, når han folder sig ud i CF Petersens Gård på Torvet 19 i Køge fredag den 22. december fra kl. 14.30-15.15.

Onkel Jes er kendt af børn landet over. Han er specialist i at underholde med sit fantastiske børneshow som bl.a. er fyldt med hans populære børnesange, sjove konkurrencer og meget mere.

Onkel Jes, hvis borgerlige navn er Jes Østergaard, er lige nu aktuel med sit fjerde album, "Onkel Jes 4", som indeholder 22 kendte børnehits - i ny indpakning.

Mange kender allerede Onkel Jes fra den sjove side med sange som "SMS sangen", "Vrik med numsen" og andre ørehængere for børn. Og når han gæster Køge med hans juleshow bliver det også med flere kendte julesange.

Bl.a. synger han "På Loftet Sidder Nissen" og "Kender i Den Om Rudolf".

Når Onkel Jes optræder så foregår det altid i 100% børnehøjde. Netop derfor er alle sangene også forbundet med en eller anden form for leg eller konkurrence hvor børnene aktiveres, f.eks. ved at danse, hoppe, synge eller noget helt andet. Og hvor børnene kan vinde nogle af de seje præmier som Onkel Jes altid har med sig, når han kommer rundt i landet.

Efter selve juleshowet, som altid afsluttes med at Onkel Jes kaster julegodter ud til alle fremmødte børn, så kommer Onkel Jes altid ned på "gulvet" og møder børnene tæt på samt uddeler seje juletatoveringer og autografkort. Ligesom han skriver autografer til alle børn.

Lige meget hvor mange børn der er, så tager han sig altid god tid, samt sikrer sig, at ingen børn er blevet overset, inden han siger farvel og tak og glædelig jul.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk