23. maj 2019
Køge er klædt på til fest, når der hvert år afholdes Køge Kulturnat. I år sker det for 25. år i træk fredag den 1. februar fra kl. 16.00-22.00. Arkivfoto. aoo.
Køge er klædt på til fest, når der hvert år afholdes Køge Kulturnat. I år sker det for 25. år i træk fredag den 1. februar fra kl. 16.00-22.00. Arkivfoto. aoo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæum: Kulturnatten i Køge har ekstra meget at fejre i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum: Kulturnatten i Køge har ekstra meget at fejre i år
LørdagsAvisen - 21. januar 2019 kl. 06:46
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 1. februar står hele Køge by igen på den anden ende kulturmæssigt, når den traditionsrige Køge Kulturnat løber af stabelen.

I år er der ekstra meget at fejre idet det er 25. år i træk, at kyndelmissen markeres med dette overflødighedshorn af kultur tilbud til små som store.

Køge Kulturnat arrangeres af Køge Kommune i samarbejde med en lang række foreninger, kulturinstitutioner og erhvervsdrivende.

Hvert eneste år er arrangementet godt besøgt, og igen i 2019 har mange lagt sig i scene for at give hele Køge by og opland én på opleveren.

Programmet byder på i alt 90 arrangementer. Over 50 aktører har arbejdet intenst på at få skabt unikke events fordelt på havneområdet, byen og lige uden for byens centrum.

Køge Kulturnat løber af stabelen i tidsrummet fra kl. 16.00-22.00.

Og husk at der kan parkeres gratis overalt i Køge fra kl. 18.00 - ankommer man til Kulturnatten allerede kl. 16.00 kan der parkeres gratis både på Værftsvej og på Kongsberg Allé.

Byens offentlige toiletter i Nørregade 2 har åbent hele aftenen frem til kl. 22.00.

Se hele det omfattende program her i LørdagsAvisen næste uge. Så har du en hel uge til at planlægge dine besøg rundt omkring i byen denne festlige aften.

Kyndelmisse er en gammel kristen tradition, der markerer, at halvdelen af vinterhalvåret er gået, og at vi nu går mod lysere tider. Men Kyndelmissen i Køge markerer meget mere end lysets komme. Kulturnatten er en fejring af vores storslåede kulturliv der rummer farverige og fantastiske oplevelser og hjertevarme relationer.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk