26. februar 2020
Det nye udendørs træningsanlæg er placeret lige uden for Borup Hallen og byder på et væld af træningsmuligheder.
Det nye udendørs træningsanlæg er placeret lige uden for Borup Hallen og byder på et væld af træningsmuligheder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indvielse af nyt træningsanlæg i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indvielse af nyt træningsanlæg i Borup
LørdagsAvisen - 11. september 2019 kl. 10:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er der godt nyt for alle, der kan lide at træne under åben himmel. Borup får nemlig et helt nyt udendørs træningsanlæg ved Borup Hallen, som frit kan benyttes af borgere i alle aldre.

"Vi håber, at det nye træningsanlæg bliver byens nye mødested for fysisk udfoldelse og fællesskab på tværs af alder, træningsbaggrund og fysisk formåen," siger Charlotte Agergaard, formand for Borup Fitness, som er en af initiativtagerne til projektet.

Det udendørs træningsanlæg ligger ved Borup Hallen og indvies lørdag 14. september klokken 12.30. Her vil der blandt andet være mulighed for at se, hvordan man kan træne i anlægget samt selv at prøve det, hvis man har lyst.

Og så er der ellers frit slag for at benytte træningsanlægget - uanset om det er i forbindelse med anden træning eller hvis man bare vil træne på egen hånd.

"Udover at man jo bare kan træne, når det passer én, vil vi også stå for nogle fælles træninger, så man kan træne sammen med andre. Derudover sørger vi for, at der er træningsbeskrivelser til rådighed for brugerne," siger Charlotte Agergaard, som håber, at træningsanlægget kommer til at summe af liv fra morgen til aften.

"Vi tænker da, at for eksempel skoler og daginstitutioner kan bruge det, og træningsanlægget er i øvrigt også designet, så det eksempelvis kan benyttes af bevægelseshandicappede, så vi håber, at der også kommer mange andre borgere, end dem vi normalt ser i idrætsforeningerne," siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk