15. november 2018
Efter et længere tilløb kan Imerco Home nu slå dørene op i både Køge og i resten af landet med et inspirerende udvalg til boligindretning og gaver.
gallery icon

Se billedserie

Efter et længere tilløb kan Imerco Home nu slå dørene op i både Køge og i resten af landet med et inspirerende udvalg til boligindretning og gaver.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Imerco Home slår dørene op i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Imerco Home slår dørene op i Køge
LørdagsAvisen - 01. februar 2018 kl. 10:25
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag 1. februar slår Imerco-koncernen dørene op for Imerco Home på Torvet 22 i Køge og i 36 andre forretninger landet over. Imerco Home er et helt nyt koncept og består af en række større og inspirerende butikker, der udover Imercos faste kvalitetssortiment har et bredt udvalg af nye varer inden for boligtilbehør som lamper, tekstiler og småmøbler.

Åbningen sker som følge af Imercos opkøb af en række tidligere Inspiration-forretninger, og de fleste af de nye Imerco Home-forretninger har da også tidligere været en del af Inspiration-kæden.

"Vi byder inden for til et helt nyt koncept, som Imerco har lavet, og som er mere boligorienteret end de normale Imerco-forretninger. Vi vil blandt andet have mindre møbler, tæpper og andre ting til boligen," fortæller butikschef Charlotte Jønsson, der ser frem til at byde kunderne inden for i Imerco Home.

Hun har selv en baggrund i både Inspiration og Imerco, og de seneste seks år har hun arbejdet i Inspiration i Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk