28. september 2020
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husejer fangede selv indbrudstyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husejer fangede selv indbrudstyv
Ugeavisen Køge - 08. januar 2020 kl. 14:55
Af Martin Rasmussen

Tirsdag morgen klokken 5.50 anmeldte en 55-årig mand til politiet, at han netop havde tilbageholdt en indbrudstyv i sit hus på Tøxensvej, men at endnu en gerningsmand var løbet fra stedet.

Anmelderen var ikke selv hjemme, da han blev ringet op af sit vagtselskab, som oplyste, at en alarm var blevet aktiveret i hans hus. Anmelderen skyndte sig derfor hjem, hvor han overraskede to mænd i sin indkørsel. De to mænd smed nogle tyvekoster fra sig og løb fra stedet med anmelderen i hælene. Omkring Gudrunsvej og Louisevej lykkedes det anmelderen at indhente den ene indbrudstyv, som han tilbageholdt og førte med tilbage sit hjem, hvor de afventede politiets ankomst.

En patrulje kom frem til stedet, hvor en 41-årig mand uden fast bopæl i Køge blev anholdt og sigtet for indbrud. Politiet søgte i området med politihunde efter den flygtede medgerningsmand, men fandt ikke frem til ham. Politiet undersøgte villaen, der bar tydeligt præg af, at der havde været indbrud, idet en havedør var opbrudt, og huset var gennemrodet. Der blev stjålet ure, kontanter og en ghettoblaster fra stedet. Den 41-årige mand blev ved anholdelsen visiteret men blev ikke fundet i besiddelse af nogen af de stjålne effekter.

Han havde til gengæld 5,16 gram amfetamin og blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. Den 41-årige var i forvejen eftersøgt til afsoning, så efter endt afhøring, blev han kørt i arresten. Politiet efterforsker sagen for at finde frem til de resterende tyvekoster og medgerningsmanden til indbruddet, hvor politiet har en mistænkt i kikkerten.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk