23. marts 2019
Karen Gudiksen bliver Tapperiets nye koncertbooker efter sommerferien.
Karen Gudiksen bliver Tapperiets nye koncertbooker efter sommerferien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun skal styre Tapperiets musikprofil fremover

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun skal styre Tapperiets musikprofil fremover
LørdagsAvisen - 12. juli 2018 kl. 06:45
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er masser af musik i Karen Gudiksens liv. I fritiden spiller hun bas i garagerockbandet The Yeah Force, og de seneste år har hun arbejdet som leder af det lille spillested Templet i Lyngby. Og efter sommerferien bliver det Tapperiet i Køge, der får glæde af hendes evner til at sammensætte et stærkt musikalsk program til publikum, for hun er netop blevet ansat som koncertbooker på spillestedet.

Hun starter 20. august, når hendes barselsorlov er overstået, og hun kender i øvrigt sin kommende arbejdsplads ganske fint i forvejen, for hun er nemlig tidligere ansat på Tapperiet, hvor hun blandt andet tog sig af hjemmeside og pr i stedets første leveår frem til 2011, da hun blev tilbudt et job i bookingbureauet PDH Music. Her arbejdede hun i fire år, indtil Templet i Lyngby kaldte, og dermed kender hun branchen fra begge sider af bordet.

På Tapperiet er efterårssæsonen naturligvis allerede på plads med navne som Ida Corr og Jacob Bellens på plakaten.

"Måske får jeg lagt et par ekstra koncerter ind i efteråret, mens ellers er sigtet rettet mod foråret 2019," siger Karen Gudiksen.

Og jagten på nye koncertnavne til spillestedet begynder fra dag 1 for den nye booker, som blandt meget andet skal deltage ved musikfestivalen Uhørt Festival i København i august. Her præsenteres en række af de nye, upcoming danske navne - og måske nogle af dem man vil kunne høre på Tapperiet i fremtiden. Liveoptrædener giver en god mulighed for at bedømme bands.

"Udover deres musik er det også vigtigt at se, hvordan de fungerer på scenen, hvordan er deres sceneshow, og hvordan reagerer publikum på dem," forklarer Karen Gudiksen, der ikke lander i Køge med en prædefineret køreplan for de kommende års navne på plakaten.

"Jeg har fulgt Tapperiet lidt fra sidelinjen, men jeg skal stadig ind og lære, hvad folk i Køge vil høre," siger hun og fremhæver, at Tapperiet har en noget større kapacitet end Templet i Lyngby, hvilket giver hende mulighed for at arbejde med en bredere vifte af bands.

"Det handler selvfølgelig om at booke nogle bands, man tror på - og måske fange nogle navne, før de får det store gennembrud. For eksempel havde vi Volbeat på Tapperiet, da jeg var der sidst, og det var før, de fik deres gennembrud," siger hun om bandet, der sidste år fyldte Parken til en koncert.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk