20. juli 2019
Hugo?s er nærmest selvskreven til Dansk Ølmærke takket være det store øludvalg på stedet.
gallery icon

Se billedserie

Hugo?s er nærmest selvskreven til Dansk Ølmærke takket være det store øludvalg på stedet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høj stemning og brede smil da Dansk Ølmærke blev udddelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høj stemning og brede smil da Dansk Ølmærke blev udddelt
LørdagsAvisen - 14. april 2018 kl. 17:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

GPS'en var tastet ind med koordinaterne for Hugo`s og WIKA-Meny, da lokalformanden for Danske Ølentusiaster, Gert Højer Petersen, var på rundtur forleden for at hædre Hugo's og WIKA-Meny med Dansk Ølmærke for en ekstraordinær indsats. Og hos både Hugo's og i WIKA-Meny var man klar til at modtage denne hæder, som kun uddeles til de få, der har gjort en ekstraordinær indsats for deres arbejde i øllets tjeneste.

Dansk Ølmærke uddeles hvert andet år, og igen, igen, igen, kan Hugo's bryste sig af denne hæder. Gert Højer Petersen redegjorde for baggrunden for at Hugo's igen fik ekstra vægpynt, og det var en stolt og glad Thomas Madsen, der takkede for denne hæder, og samtidig rettede en stor tak til sit personale, for det er bl.a deres interesse for øllets mangfoldigheder, Hugo`s gæster møder, når de på bedste vis skal vejlede og formidle deres kendskab til indholdet i de mange haner og flasker.

Diplomet Dansk Ølmærke bemærkes virkeligt af de, der gæster den hyggelige kælder, og Hugo's er ubestridt et af Sjællands allerbedste øloaser.

I WIKA-Meny stod butikkens ølansvarlige, Brian Hansen, og WIKA's ejer, Per Jensen, klar til at modtage Dansk Ølmærke for tredje gang. Brian Hansen er en af de mest ølvidende i Dansk Detailhandel, og fik modtog derfor også den regionale Ølpris 2017. Så det med priser er man ligesom vant til ude på Gymnasievej, og i forbindelse med prisoverrækkelsen, havde WIKA-Meny stablet en mindre ølsmagning på benene, hvor butikkens kunder smage nogle af de nyheder, der jævnlign tager plads på butikkens bugnende hylder.

"Det er den evige opbakning fra dels de mange hundrede medlemmer af DØE Køge og butikkens andre kunder, der driver lysten og gived energi til det engagement og entusiasme, der ligger i arbejdet for at udvikle butikkens ølafdeling," siger Brian Hansen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk