26. maj 2019
Martin Holmgaard Pedersen bydes velkommen til Køge Håndbold træner Julie Loop. Foto: pm
gallery icon

Se billedserie

Martin Holmgaard Pedersen bydes velkommen til Køge Håndbold træner Julie Loop. Foto: pm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er Køge Håndbolds nye træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er Køge Håndbolds nye træner
LørdagsAvisen - 23. oktober 2018 kl. 11:10
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sommer meddelte Køge Håndbolds cheftræner Robert Gertsen sin klub, at han havde valgt at stoppe når den sidste kamp i efterårssæsonen var afviklet.

"Grunden til Roberts valg skyldes øget arbejdspres i hans job. Det accepterer vi naturligvis fuldt ud. Men vi er kede af, at skulle sige farvel til Robert, der gennem nu et par sæsoner har leveret et fantastisk stykke arbejde og udviklet holdet i godt og tæt samarbejde med sine assistenter, Mark Jensen det første halvandet år og siden sommerpausen, Julie Loop. Vores opgave var derefter - i samarbejde med Julie - at finde en træner, der sammen med Julie kan fortsætte denne positive udvikling. Vi er derfor glade for, at vi nu kan præsentere Michael Holmegaard Pedersen som det nye navn i vores trænerduo fra nytår", siger Keld Møller, bestyrelsesformand i Køge Håndbold.

Julie Loop ser frem til samarbejdet med Martin Holmgaard Pedersen.

"Vi kender hinanden fra efterskole verdenen. Jeg er helt sikker på, at vi kan få et godt samarbejde, hvor vi gør arbejdet på vores måde. Det er et kæmpe stykke arbejde der er udført de seneste år i klubben - det glæder Martin og jeg os til at bygge videre på. Optimere og gøre vores bedste. Det skal bl.a. ske ved at vi gør brug af hinandens kompetencer", siger Julie Loop, der fra nytår får det hovedansvaret for holdet.

Men først gælder det om at færdiggøre arbejdet med mandskabet i 1. Division med Robert Gertsen, der selvfølgelig er interesseret i at aflevere holdet på en rigtig god måde.

For Martin Holmgaard Pedersen bliver jobbet i Køge hans første møde med 1. Division.

"Jeg har haft en del med elite ungdomshold - bl.a. i HF Mors - moderklub til Liga-klubben Mors-Thy Håndbold - at gøre. Gennem to sæsoner har jeg trænet 2. Divisions-seniorerne i HRH 74 Roslev. Vi er nu flyttet til København hvor jeg læser Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Ligeledes er jeg for kort tid siden startet som talenttræner i DHF", fortæller Martin Holmgaard Pedersen, der oprindelig er uddannet folkeskolelærer.

Martin Holmgaard Pedersen er så småt begyndt at forberede sig på sit nye trænerjob i Køge.

"Jeg har været med ved et par træningspas. Jeg vil løbende følge træningen, ligesom jeg vil være til stede ved nogle kampe for at danne mig et overblik over holdet", siger Thy-boen, hvis aktive karriere stoppede i en alder af bare 21 år som følge af to alvorlige knæskader.

"Så det hele sluttede næsten før det begyndte", siger Martin Holmgaard Pedersen, der i stedet begyndte at hellige sig trænergerningen.

"Jeg er sikker på, at vi nok skal få tjent points nok til at vi også næste sæson spiller i 1. Division. Holdet fungerer godt sammen, der er en række kulturbærere i truppen som har været i klubben i mange år", tilføjer Julie Loop.

Julie Loop er i øvrigt den eneste kvindelige træner i herrehåndbold fra 2. Division og opefter.

"Det er vi faktisk ret stolte af her i Køge. Vi ser ikke på hvilket køn man har, men på personens kompetencer. Julie har - ligesom Martin - en meget høj håndbold faglighed - de er håndboldnørder i ordets positive forstand", siger formand Keld Møller.

"Trænerrokeringen ændrer ikke på vores klare målsætning om at forblive i og bide os fast i 1. Division", slutter Keld Møller.

Køges herrehold i 1. Division slutter efterårssæsonen lørdag den 8. december med en udekamp mod Otterup - og første opgave for den nye trænerduo efter julepausen bliver hjemmekampen mod Odder søndag den 13. januar i Køge-hallen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk