24. marts 2019
Morten Larsen glæder sig til at åbne Rotpunkt i Køge i den kommende weekend. Foto: jcj.
Morten Larsen glæder sig til at åbne Rotpunkt i Køge i den kommende weekend. Foto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner ny køkkenbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner ny køkkenbutik
LørdagsAvisen - 11. oktober 2018 kl. 12:37
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 12. oktober åbner en ny køkkenbutik i Køge.

Rotpunkt på Theilgaardsvej 5 i Den Hvide By i Køge bliver en køkkenbuitk, hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus.

"Butikken er skabt ud fra idéen om, at du som kunde hos os, skal kunne finde inspiration som adskiller sig markant fra det markedet ellers tilbyder indenfor køkken, bad eller garderobe", siger butikkens indehaver, Morten Larsen, der har erfaring fra 15 års virke i køkkenbranchen, men nu i en alder af 47 år, har taget springet til at stå på egne ben.

I butikken kommer man udover Morten Larsen også til at møde Karsten Brostrøm. Det er håbet, at man i den nærmeste fremtid kan udvide personalestaben med yderligere en medarbejder.

"Jeg glæder mig rigtigt meget til at prøve lykken som selvstændig. Det har været nogle travle uger her op til åbningen, men jeg har haft det rigtigt sjovt med det, og ser frem til at kunne byde de første kunder indenfor her i den kommende weekend", siger Morten Larsen.

Rotpunkt er et køkken, som kombinerer tysk kvalitet og skandinavisk design. Et køkken der er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

" Hos Rotpunkt finder du mange forskellige designs, hvor din smag også er repræsenteret. Vi har designs til dig, der kan lide det klassiske look, det minimalistiske look med mere", siger Morten Larsen.

Morten Larsen markerer åbningen af Rotpunkts køkkenbutik i Køge - den 14. på det danske marked, hvor kæden for godt 4 år siden gjorde sit indtog - med en reception fredag den 12. oktober kl. 13.00-17.00.

Lørdag den 13. oktober kl. 10.00-15.00 holdes åbent hus med nogle gode åbningstilbud og overraskelser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk