22. maj 2019
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hele Gude-ejendommen skal nu være bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele Gude-ejendommen skal nu være bilhus
LørdagsAvisen - 09. august 2018 kl. 10:48
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprindelig var det tanken, at den store ejendom på Valdemarshaab 6 i Køge, i Den Hvide By, skulle have været en stor, eksklusiv møbelforretning, men folkene bag projektet havde ikke lige økonomien i orden til deres store, landsdækkende satsning, og derfor lå den flotte bygning ubenyttet hen i flere år.

Fra mange sider har der været interesse for ejendommen, men det var først da dels Bilhuset Laursen købte sig ind i den ene halvdel, og Tæppeland lejede sig ind i stort set resten, at den fandt anvendelse.

Der er ingen tvivl om, at den er fantastisk til bilforretning, og det har nu fået Henrik Blangsted Petersen, indehaver af bl.a. Bilgo´og Auto-House i Køge, samt andre bil-forretninger i Næstved og Hvidovre, til at investere i de ca. 3.000 kvadratmeter, der bl.a. huser Tæppeland.

"Selvfølgelig er det planen, at vi vil omdanne butikken til en stor bilforretning," siger Henrik Blangsted Petersen, "og jeg er sikker på, at vi og Bilhuset Laursen vil gå godt i spænd sammen."

Det hele er endnu så nyt, at Henrik Blangsted Petersen ikke kan røbe de endelige planer, men sikkert er det, at der kommer endnu et nyt og moderne bilhus i ejendommen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk