24. maj 2019
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hammershus: Kagens dag er kommet for at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hammershus: Kagens dag er kommet for at blive
LørdagsAvisen - 07. november 2018 kl. 07:11
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det hele handlede om kage i fredags hos Hammershus Bageri i Herfølge - flere tusinde af slagsen stod klar til gæsterne ved Kagens Dag, som bageriet arrangerede for at markere Lars Deleuran og Lis Foldagers 20 års jubilæum som indehavere.

"Det gik helt fantastisk. Folk var glade, og vi havde tre utroligt travle men meget hyggelige timer," siger Lars Deleuran med et smil.

Ikke mindst en kransekage med saltet karamel og chokocrunch var yderst populær blandt gæsterne. Den fik det bedste skudsmål på det spørgeskema, der blev udleveret, og derfor skal man ikke blive overrasket, hvis man ser kagen i bageriet fremover; for eksempel op til nytårsaften. En Sarah Bernard-kage med lakrids var også yderst populær blandt gæsterne.

Der blev solgt op mod 250 billetter til arrangementet, og det betyder, at Hammershus Bageri kan sende omkring 25.000 kroner direkte til Rotarys lokale hjælpearbejde efter det vellykkede arrangement, som man nu vil gøre til en årligt tilbagevendende begivenhed.

"Nu evaluerer vi i første omgang på arrangementet. Vi skal blandt andet finde det optimale tidspunkt på en lørdag eller en søndag for at give så mange som muligt lejlighed for at være med. Men uanset hvad holder vi det igen næste år," siger Lars Deleuran, der også har overvejelser om at holde det i Køge for at give flere mulighed for at deltage.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk