25. marts 2019
Cheftræner Henrik Lehm giver spilletid til hele truppen, når årets første træningskamp spilles lørdag formiddag mod BK Avarta. Arkivfoto.
Cheftræner Henrik Lehm giver spilletid til hele truppen, når årets første træningskamp spilles lørdag formiddag mod BK Avarta. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge sender alle i kamp i årets første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge sender alle i kamp i årets første test
LørdagsAvisen - 19. januar 2018 kl. 07:54
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 8. januar indledte HB Køges førsteholdstrup forberedelserne til forårssæsonen.

"Vi er kommet godt igang. Den første uge havde vi haft et par tests, og de var særdeles positive. I mandags (15. januar, red.) blev spillerne udsat for en række fysiske tests, under ledelse af vores fysiske træner Christian Pilegaard. Her blev de bl.a. testet i seks discipliner - spring, fodskifte, acceleration, topfart, samlet sprint og agility. Generelt er der gode præstationer over hele linjen, så vi kan glæde os over, at alle i truppen er vendt tilbage fra ferie i god form", fortæller cheftræner Henrik Lehm til LørdagsAvisen.

Siden truppen gik på ferie er der kun fortaget en udskiftning i truppen. Mark Gundelach er skiftet til FC Roskilde, og ind er i stedet kommet den 19-årige Gregers Arndal-Lauritzen der er kommet fra Brøndby IF på en halvårs lejekontrakt.

Den seneste uge har HB Køge haft to unge spillere fra Ghana på prøvetræning. Nemlig den 21-årige kantspiller Kasim Prosper og den 20-årige centrale midtbanespiller Lawson Sabah, der begge oprindeligt kommer fra et fodboldakademi i Ghana, men de seneste år været på kontrakt i hos den svenske Allsvenskan klub, IFK Göteborg.

"De får muligheden for at give os et indtryk af hvad de kan når vi spiller mod BK Avarta. Det bliver nemlig en kamp, hvor alle i truppen vil få mindst en halvleg. Efter kampen tager vi en snak med de to ghanesere dem og evaluerer. Og så må vi se hvad der videre skal ske", siger Henrik Lehm.

Træningskampen mod 2. Divisionsklubben BK Avarta spilles lørdag den 20. januar kl. 11.00 på kunstgræsbanen i Herfølge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk