25. marts 2019
HB Køge tager på pointjagt i Thisted i weekenden.
HB Køge tager på pointjagt i Thisted i weekenden.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge i tidligt topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge i tidligt topopgør
LørdagsAvisen - 14. september 2018 kl. 07:21
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge tabte førstepladsen i NordicBetLigaen som følge af den udsatte kamp mod Fremad Amager, men selv med en kamp på hånden kan førstepladsen generobres i Jylland i denne weekend, når HB Køge skal en tur til Thisted.

Nordjyderne er lige som HB Køge et af de tre hold, der er stukket lidt af fra resten af rækken som følge af en god start på sæsonen, så der er tale om et tidligt topopgør mellem to af de hold, der kan bejle til en plads i Superligaen næste år.

HB Køge snublede senest i Fredericia men har stadig fået en mere end godkendt sæsonstart med fem sejre i syv kampe, og holdet har haft et godt tag på Thisted på det seneste. I foråret blev det således både til en hjemmesejr og en udesejr over jyderne.

Thisted-HB Køge spilles søndag 16. september klokken 13.45.

Den udsatte hjemmekamp mod Fremad Amager spilles i øvrigt onsdag den 19. september kl. 19.30 på Capelli Sport Stadion i Herfølge.

Desuden kan HB Køge se frem til en pokalkamp hen mod slutningen af måneden. Holdet gik videre til 3. runde af pokalturneringen takket være en sikker 3-1 sejr ude over B93 i sidste uge - blandt andet takket være to mål af Jakob Johansson. 3. runde-kampene afvikles som udgangspunkt fra 25. til 27. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk