16. juni 2019
?Spillerne har virkelig knoklet og arbejdet seriøst de første to uger?, siger cheftræner Morten Karlsen (th), der her ses i en snak med assistenttræner Kim Daugaard og målmandstræner Heidi Johansen (tv). Foto: jcj.
?Spillerne har virkelig knoklet og arbejdet seriøst de første to uger?, siger cheftræner Morten Karlsen (th), der her ses i en snak med assistenttræner Kim Daugaard og målmandstræner Heidi Johansen (tv). Foto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge: Nu får alle spilletid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge: Nu får alle spilletid
LørdagsAvisen - 18. januar 2019 kl. 06:09
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nu godt to uger siden, at HB Køges førsteholdstrup indledte forberedelserne til den spændende forårssæson, hvor holdet er med i kampen om at slutte i rækkens top 3 og dermed have mulighed for allerede i sommer at avancere til Superligaen.

Cheftræner Morten Karlsen er særdeles godt tilfreds med forløbet af de første to ugers opstart.

"Det var rart at komme i gang igen efter en lang pause. Drengene knokler og træner hårdt og vi har 7-9-13 indtil nu undgået skader i truppen. Det er også rigtigt spændende at have startet op med at træne i de nye omgivelser på Køge Idrætspark. Banen er rigtig fin så vi glæder os til at komme i gang med at spille turneringskampe her når den tid kommer", siger Morten Karlsen til LørdagsAvisen.

HB Køge har tre nye ansigter til prøvetræning. En til hver af de tre kæder. Nemlig forsvarsspilleren Rocco Romeo der kommer fra Toronto FC i Canada, midtbane/kantspilleren Jubril Adedeji der er fra Watford FC og angriberen fra B.93, Mileta Rajovic.

"De har alle tre arbejdet hårdt, og de har også alle tre givet et seriøst lovende indtryk de første to uger", fastslår HB Køge træneren.

Lørdag den 19. januar kl. 12.00 indleder HB Køge rækken af træningskampe. Modstanderen er Næstved på Næstved Stadion.

"Det bliver godt for spillerne at få en kamp imellem de mange hårde træningspas. Hele truppen tager afsted og alle spillerne vil få spilletid", lover Morten Karlsen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk