22. september 2019
Kom på grillkursus hos XL-Byg i Køge.
Kom på grillkursus hos XL-Byg i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grillsæsonen er på vej: Nu holder XL-Byg i Køge kursus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grillsæsonen er på vej: Nu holder XL-Byg i Køge kursus
LørdagsAvisen - 22. marts 2019 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter flere års succes med det mobile grillkursus, hvor deltagerne er strømmet til fra hele landet, står det klart, at danskerne langt fra er blevet mætte, når det handler om ny grillinspiration.

"Danskerne er vilde med at grille, og selv om mange har en stor erfaring, så oplever vi stadig stor interesse for at lære mere. Deltagerne går virkelig op i at lære grillteknikker og eksperimentere med nye retter - og målet med kurserne er netop at inspirere og gøre sommerens grillaftener endnu bedre," fortæller Anders Jensen, Expansion & District Manager Grill Academy Nordics.

Også denne sommer foregår grillkurserne som en blanding af praktik ved grillen og grillkokkenes demonstration af grillteknik og produkter, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af de tre timer, som kurset varer.

"Det er vigtigt for os, at deltagerne kan prøve forskellige grillmodeller. Derfor medbringer vi den klassiske kuglegrill i form af den nye Master-Touch GBS Premium, de store Spirit og Genesis gasgrill samt den spændende smoker, Smokey Mountain Cooker, til røgning og "low and slow"-tilberedning. Desuden kan deltagerne prøve det smarte iGrill-termometer. Forbundet via en app på mobiltelefonen følger iGrillTM kernetemperaturens udvikling, så resultatet bliver perfekt hver gang," siger Anders Jensen.

Fristende grillmenu
Grilleksperterne byder velkommen med grillede snacks, mens de fortæller om kursusmenuen, der i år blandt andet består af tarteletter med høns i asparges, porchetta på rotisseri, fyldte champignons og røget tomatsalsa, grillede flødeboller med marcipanbund og grillet banan med marshmallows.

"Med BBQ Courses certified by Weber® vil vi udvide deltagernes horisont i forhold til, hvad der kan tilberedes på grill og på den måde - sammen med deltagerne - videreudvikle grillkulturen og i øvrigt dele hyggen ved at grille," siger Anders Jensen.

Grillkurserne afholdes i samarbejde med Weber-forhandlere, og i alt arrangeres ca. 70 grillkurser over hele landet i løbet af sæsonen. Tilmelding sker på Weber.com, der er 48 pladser på hvert kursus, og det koster 399 kr. at komme i topform ved grillen. Deltagerne får desuden forklæde og opskriftshæfte.

Hos XL-Byg i Køge finder kurset sted 13. april.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk