25. maj 2019
Gørslev IF fejrer oprykningen til Serie 1 efter sejren lørdag middag over Dianalund/Stenlille. Privatfoto.
Gørslev IF fejrer oprykningen til Serie 1 efter sejren lørdag middag over Dianalund/Stenlille. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørslev IF er klar til at prøve kræfter med Serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørslev IF er klar til at prøve kræfter med Serie 1
LørdagsAvisen - 13. juni 2018 kl. 19:08
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fest og glade dage på Gørslev Stadion - også kaldet Bruce Consulting Arena - lørdag middag. Foreningens førstehold i Serie 2 sikrede sig med en suveræn hjemmesejr på 8-2 over Dianalund/Stenlille en historisk oprykning til Serie 1 for første gang i foreningens historie.

"Det er kronen på mange års hårdt arbejde for foreningens fodboldafdeling. I år 2000 valgte foreningen at trække begge sine seriehold i h.h.v. Serie 4 og Serie 6 og i stedet stille med et 7-mandshold. I 2001 prøvede vi at starte på en frisk med et hold i Serie 5. I 2009 sikrede vi os oprykning til Serie 3, 2012 rykkede vi op i Serie 2 hvor vi dog kun fik en enkelt sæson. I 2015 vendte vi tilbage til Serie 2, inden altså vi i weekenden sikrede os oprykning til Serie 1 for første gang", fortæller klubbens formand for fodboldafdelingen siden 1990, Finn von Bülow.

Finn von Bülow har boet i Gørslev siden 1970 og siddet i foreningens bestyrelse siden 1985. Han kender derfor som ingen anden foreningen der er en såkaldt enstrenget forening med en bestyrelse. Og det selvom Gørslev IF udover fodbold også kan byde på gymnastik, dart, petanque, bodybike, landevejscykling, løbetræning, badminton, gang i naturen og dilettant.

"Fodboldmæssigt er det jeg har haft med at gøre i over 30 år. Vores fremgang skyldes ikke kun at vi har en god trup med spillere, der er kommet til klubben fra klubber som Ringsted, Rishøj, Køge, Herfølge - hvor de har ligget i udkanten af førsteholdet. Det har vi nydt godt af. Vi har fået et godt ry ude omkring fordi vi bl.a. gør meget for spillerne der får tøj til træning og kamp og også får vasket tøjet. Vi har et godt fællesskab, og har igennem flere år haft den samme træner, Nicklas Mosegaard som har fået bygget noget rigtigt godt op", fortæller Finn von Bülow til LørdagsAvisen.

Udover førsteholdet der nu fra efteråret skal prøve kræfter med Serie 1, råder Gørslev IF over et hold i Serie 4 og et veteran Old Boys.

Gørslev IF blev stiftet tilbage i 1887 under navnet Slimminge Skytte- og Gymnastikforening. I 1942 tog foreningen navneforandring til Gørslev Idrætsforening. Foreningen er blandt de 10 ældste i landet.

Gørslev IFs oprykkere spiller sæsonens sidste kamp lørdag den 16. juni kl. 15.30 på udebane mod Ejby IF.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk