22. august 2019
Gert Nodin (tv) åbner sammen med Nicolai Eriksen Frank (th) butikken Garodkin på Frederiksberg. Privatfoto.
Gert Nodin (tv) åbner sammen med Nicolai Eriksen Frank (th) butikken Garodkin på Frederiksberg. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gert Nodin åbner ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gert Nodin åbner ny butik
LørdagsAvisen - 15. februar 2019 kl. 09:24
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Jeg er simpelthen så træt af, at alt i dag er discount og stangvarer fordi flere og flere butikker bliver overtaget af bl.a. kapitalfonde, som kun kigger på bundlinje lige nu og her. Jeg har lagt linjen i Bogart her i Køge, og vil endda gå mere end et skridt yderligere op i kvalitet med butikken på Gammel Kongevej 96, som vil blive en virkelig højprofileret forretning, med de absolut bedste varer fra som vi har håndplukket rundt omkring i Europa, primært fra Italien og England".

Siger Gert Nodin, indehaver af flere modebutikker i Køge, som nu om to uger åbner en ny butik - denne gang på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

"Jeg åbner butikken sammen med Nicolai Eriksen Frank, der er udlært i netop Garodkin, som uden sammenligning var den fineste forretning på Godthåbsvej på Frederiksberg, og som senere hen har været omkring England for at lære endnu mere", siger Gert Nodin.

"Vi har sammen overtaget navnet efter John Garodkin, som valgte at på pension, og nærer fuldstændig den samme passion for unikke varer af højeste kvalitet, hvor brandet ikke er i fokus, men kvaliteterne og håndværket taler for sig selv. Vi skal have det ægte - kærligheden - til kvaliteten frem i dagslyset, i stedet for at kunderne skal betale overpris for et "navn". Vi er helt enige om, at det er vejen frem. Folk er så trætte af, at der er udsalg og kun billige varer alle vegne. Vi kan mærke, at der er et større og større publikum til kvalitetsvarer med længere levetid på tværs af sæsoner", fortsætter Gert Nodin.

De 120 kvm - som senere kan udvides til 180 kvm - bliver for "feinsmeckere", hvor der er tænkt på kvalitet i både design, udførelse og stoffer.

"Vores varer ligger prismæssigt i den højere ende, men det er også en kvalitet "af en anden verden", siger Gert Nodin, og citerer samtidigt den tidligere ejer John Garodkin, som plejede og sige til sine kunder: "køber man kvalitet, græder man kun en gang".

Gert Nodin overtog Bogart i Gågaden i Køge i 1996, efter at han var blevet udlært samme sted i 1985. Senere er både Cosmo og Tendens kommet til i Køge, samt et partnerskab i Custom House i Hellerup.

Med den nye butik vil Gert Nodin og hans makker skabe et univers, som tilbyder en anden type oplevelse end den du får på nettet.

"På nettet er det stort set kun pris og pris, der tæller", siger Gert Nodin, som ikke er i tvivl om, at detailhandelen mere eller mindre forsvinder, hvis ikke detailhandlerne selv vågner op.

"Hvis alt kun skal dreje sig om discountvarer til udsalgspriser hele året, så kan de lige så godt lukke ned nu. Vi skal kunne tilbyde kvalitet og faglighed med et veluddannet personale for at være relevante for kunderne. Intet slår at prøve et jakkesæt til 12.000 kr. in real life, hvor imens kompetent personale giver dig råd og vejledning omkring pasformer, kvaliteter m.m.", slutter Gert Nodin.

Den nye butik åbner torsdag den 28.februar, og der er reception dagen før, onsdag den 27. februar fra kl. 15.00.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk