23. februar 2020
Anette Karms indleder efter 37 år med Hair Shoppen i Køge nu et generationsskifte i forbindelse med ansættelsen af hendes søn, Steven Karms, i begyndelsen af februar.
Anette Karms indleder efter 37 år med Hair Shoppen i Køge nu et generationsskifte i forbindelse med ansættelsen af hendes søn, Steven Karms, i begyndelsen af februar.
Foto: Peter Nerenst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisørsalon forbereder generationsskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisørsalon forbereder generationsskifte
LørdagsAvisen - 24. januar 2020 kl. 06:24
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frisørsalonen Hair Shoppen på Torvet 13 indleder et generationsskifte i begyndelsen af februar, når indehaver Anette Karms byder velkommen til sin søn, Steven Karms, i salonen.

Steven Karms er udlært hos den kendte frisør Dennis Knudsen i København i 2015. Han har siden videreuddannet sig som teknisk frisør, stylist og makeup-artist, og han vil også fremover lægge vægt på at holde sig opdateret på udviklingen i branchen.

"Jeg vil holde fingeren på pulsen og fortsætte med at søge inspiration i ind- og udland," siger Steven Karms, der fra 3. februar bliver salon manager i salonen i Køge som første skridt i generationsskiftet.

Anette Karms har 37 års jubilæum i salonen 1. februar, og hun lægger vægt på, at man har sat god tid af til generationsskiftet for at sikre en flydende overgang i frisørsalonen, der i dag beskæftiger syv medarbejdere.

"Salonen kører videre under mine vinger fra begyndelsen af februar. Den bliver stadig i min ånd og under min ledelse, mens Steven bliver salon manager," forklarer hun.

Der kommer dog til at ske nogle ændringer allerede nu, for man vil bruge uge 5 til at renovere salonen, så man 3. februar kan slå døren op til en helt nyindrettet salon, hvor vægten vil lægges på et højt serviceniveau og gode kundeoplevelser. Salonen ændrer også navn til Hair Shoppen by Karms i samme forbindelse. Desuden skifter man også leverandør, således at L'Oreal fremover leverer miljørigtige oliebaserede farver til salonen, der også vil benytte Kerastases hårplejeserie.

Hair Shoppen by Karms markerer genåbningen 3. februar ved at tilbyde både gamle og nye kunder 20 procent rabat på behandling og produkter i hele uge 6.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk