2. juli 2020
På billedet ses til højre vinderen Andreas Kofoed fra Køge Tennis Klub takke sin finalemodstander fra Brøndby TK for en god finalekamp. Privatfoto.
På billedet ses til højre vinderen Andreas Kofoed fra Køge Tennis Klub takke sin finalemodstander fra Brøndby TK for en god finalekamp. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot sejr til Anders Kofoed fra Køge Tennis Klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot sejr til Anders Kofoed fra Køge Tennis Klub
Ugeavisen Køge - 16. november 2019 kl. 08:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Tennis Klub var i weekenden 8.-10. november vært og arrangør af en turnering for seniorspillere.

22 spillere fra forskellige klubber, de fleste fra klubber på Sjælland og enkelte fra klubber i Jylland, deltog i turneringen.

Der var seks tilmeldte spillere fra Køge Tennis Klub.

"Turneringen begyndte med de første kampe fredag aften og fortsatte lørdag og søndag med semifinaler og finale søndag, og bød på mange gode og spændende kampe", fortæller Ulla Juhl, formand for Køge Tennis Klub.

Det lykkedes tre spiller fra Køge at spille sig i semifinalerne. Frederik Bang-Hansen, Andreas Kofoed og Ulrik Hansen, så det blev en spændende søndag formiddag for tilskuerne i tennishallen.

Desværre måtte Frederik Bang-Hansen se sig slået efter to spændende sæt. Endnu mere spændende blev kampen mellem to lokale spillere, Ulrik Hansen og Andreas Kofoed. Ulrik Hansen vandt første sæt og Andreas Kofoed vandt anden sæt. Tredje sæt blev afgjort i en såkaldt match tiebreak. Her var kampen også meget lige, men Andreas Kofoed vandt de sidste bolde og dermed kampen og skulle så videre til finalen.

I finalen mødte Andreas Kofoed en spiller fra Brøndby TK. Det blev en jævnbyrdig og spændende kamp med et sæt til hver og derfor sluttede kampen med en match tiebreak. Andreas Kofoed trak det længste strå og vandt den ret så spændende finale.pm

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk