16. september 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot bundlinje på Køge Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot bundlinje på Køge Havn
LørdagsAvisen - 20. marts 2019 kl. 09:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2018 blev endnu et godt år på Køge Havn. Således skabte havnen i 2018 et bundlinjeresultat på ikke mindre end 11,6 millioner kroner og præsterede en håndtering af over to millioner tons gods over kaj, lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Kim Lindsø glæder sig over at kunne fremlægge det meget tilfredsstillende resultat.

"Årsregnskabet for 2018 oversendes nu til Køge Byråds endelige godkendelse, og det viser på alle måder, at Køge Havn er en solid og mangeartet forretning med mange ben at stå på. Specielt havnens evne til hurtig omstilling og tilpasning til kundernes ønsker gør, at flere og flere forretninger kommer til Køge," siger han.

Fremtiden ser også lys ud for Køge Havn. Forventningen er således en stabil vækst i de kommende år i takt med, at havnen udvides. Thomas Kampmann, der er direktør for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center, ser frem til at Køge Havn allerede i indeværende år kan begynde at tage nye kajafsnit i brug.

"Køge Havn har længe være ekstremt presset på plads og har måtte udskyde håndteringen af nye kunder og produkter. Nu ser det endelig ud til, at vi kan begynde at udvikle nye forretningsområder og tilbud på den blå motorvej," siger han.mart

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk