25. marts 2019
Robert Gertsen stopper som træner for Køge Håndbolds oprykkere i 1. division op til jul.
Robert Gertsen stopper som træner for Køge Håndbolds oprykkere i 1. division op til jul.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere lyspunkter trods svær sæsonstart for Køge Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere lyspunkter trods svær sæsonstart for Køge Håndbold
LørdagsAvisen - 14. september 2018 kl. 10:49
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sæsonstarten i 1. division blev op ad bakke for Køge Håndbold, som dels måtte rejse hjem fra Jylland med et knebent nederlag til Odder i premiererunden, dels må se frem til at tage afsked med den populære træner, Robert Gertsen, der netop har meddelt, at han stopper klubben til december.

"Det er med stor beklagelse, at vi må sige farvel til Robert. Siden Robert stoppede i sin position som sportslig ansvarlig i Køge Håndbold pr. 1. januar, har han været nødsaget til at lægge sin tid i andet arbejde ved siden af håndbolden. Dette arbejde i blandt andet egen virksomhed har nu udviklet sig i en sådan retning, at han sammen med bestyrelsen har taget beslutningen om at stoppe som træner for 1. divisionsholdet pr. 15. december," lyder meldingen fra formand Keld Møller.

Klubben venter inden længe at kunne offentliggøre navnet på afløseren, men indtil videre står Robert Gertsen sammen med assistenttræner Julie Loop i spidsen for holdet igennem efterårssæsonen frem til afskeden i december.

Køge Håndbold er nyoprykkere i 1. division efter sidste sæsons suveræne raid i 2. division, og i premieren i Odder fik man vist, at man sagtens kan være med på det højere niveau. Odder endte med en sejr på 27-24, men det skete efter en tæt kamp, hvor Køge Håndbold førte med to mål ved pausen, hvor stillingen var 11-13.

Lørdag 15. september venter køgensernes første hjemmekamp i sæsonen, og det bliver også lidt af en styrkeprøve, for her venter liganedrykkerne fra Tønder. Sønderjyderne kom solidt fra start i den nye sæson med en sikker hjemmesejr på 30-24 over Ajax.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk