21. september 2020
Arkivfoto.
Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere guider til Kjøge Mini-By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere guider til Kjøge Mini-By
Ugeavisen Køge - 14. februar 2020 kl. 06:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom der er nogle måneder til Kjøge Mini-By åbner for en ny sæson, er der stor aktivitet i lokalerne på Strandvejen 101 i Køge.

Der arbejdes hver dag i værkstederne og grupperne med historie og tegnearbejde er ligeledes i gang hele året, for at fremstillede små huse i størrelsen 1:10 som Køge så ud i 1865.

En gruppe der er mest synlige i åbningstiden er vagt- og guidegruppen. De planlægger i vinterhalvåret vagtplaner, gennemgår Køges historie for på bedste måde, at betjene de mange gæster der besøger Mini-Byen.

"Vagt- og guidegruppen blev sidste år udvidet med 30 nye frivillige medlemmer og gruppen består af 60 personer, men der kan godt bruges nogle flere", siger guidechefen Carsten Jørgensen.

"Da nogle af guiderne har ønsket og fået andre arbejdsopgaver i Mini-Byen, en del har ønsket at blive oplært til at blive rundvisere, enkelte har valgt at stoppe og vi vil helst ikke stå i en situation, hvor vi ikke er bemandet tilfredsstillende", siger Carsten Jørgensen.

Mini-Byen har billetsalget i det nye velkomstcenter ud mod Strandpromenaden, men har også vagter i værkstederne ud mod Strandvejen, til at fortælle gæsterne om det der laves.

Kjøge Mini-By åbner i dagene før og i påsken og derefter fra 1. maj til 31.oktober. Der er otte på vagt om dagen, fire om formiddagen fra kl. 10-13 og fire fra kl. 13-16.

Det tilstræbes at alle kun har en vagt om ugen, så der er behov for nogle flere.

Der sker en grundig oplæring i brug af kasseapparatet, øvrige opgaver og betjening af gæsterne.

Kunne det have interesse så kontakt Carsten Jørgensen på tlf. 2388 0125.pm

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk