10. juli 2020
Studiesekretær Camilla Czuba og studiesekretær Christina Mia Paulsen på Køge Handelsskole fejrede begge 25 års jubilæum forleden.
gallery icon

Se billedserie

Studiesekretær Camilla Czuba og studiesekretær Christina Mia Paulsen på Køge Handelsskole fejrede begge 25 års jubilæum forleden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere grunde til at råbe hurra på Køge Handelsskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere grunde til at råbe hurra på Køge Handelsskole
Ugeavisen Køge - 11. oktober 2019 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Livstidsansættelser spås at blive sjældenhed, men på Køge Handelsskole er direktør Tim Christensen stolt af at kunne fejre mange kollegaers store engagement ved receptioner ind i det tidlige efterår.

Der har i sensommer og ind i det tidligere efterår været flere festlige lejligheder. Studiesekretær Camilla Czuba og studiesekretær Christina Mia Paulsen, der begge arbejder på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole har begge fejret jubilæum som ansat i staten gennem 25 år - heraf har de begge været ansat på Køge Handelsskole i 12 år. Underviser på Kursuscentret, Annette Færch, blev også fejret ved en afskedsreception efter 35 års ansættelse på Køge Handelsskole. Foruden jubilæer og afsked efter mange års samarbejde, har skolens også fejret Jasmina Draganovic, da hun kunne føje titlen som udlært kontorelev på Køge Handelsskole til sit cv.

"Vi ønsker at være et rummeligt hus, hvor såvel elever som ansatte kan lide at være, og vi fejrer jævnligt kolleger, som vi har mange års jubilæer. Det er vi ret stolte af i en tid, hvor det bliver mere sædvane at zappe videre til et nyt job efter få års ansættelse," fortæller direktør Tim Christensen, der selv har haft sin gang på Køge Handelsskole i mere end 41 år.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk