15. oktober 2019
Duoen Dusin er et af de bands, man kan opleve lørdag aften på Tapperiet i Køge.
Duoen Dusin er et af de bands, man kan opleve lørdag aften på Tapperiet i Køge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire bands klar til Rotation på Tapperiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire bands klar til Rotation på Tapperiet
LørdagsAvisen - 23. maj 2019 kl. 09:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 25. maj afholdes koncertkonceptet Rotation endnu engang på Tapperiet. På programmet står de fire navne: Fiji, Dusin, Augustine og Christoffer Berg.

Rotation er et tilbagevendende koncertkoncept på Tapperiet, hvor spændende, nye navne på den danske live-musikscene giver koncert.

Hvert Rotation-arrangement byder på 3-4 livekoncerter og formålet med Rotation er at give opkommende bands en scene at optræde på, præsentere koncerter af høj kvalitet og give publikum mulighed for at opdage ny musik og blive overrasket, til en hel aften med masser af livemusik på Tapperiet. Rotation præsenteres af Tapperiets Musikbooking Crew, der består af en gruppe frivillige, unge livemusik-entusiaster, der brænder for arbejdet med musikbooking og -entreprenørskab, og er med til at sætte retningen for Tapperiets koncertprogram.

Programmet til Rotation på lørdag den 25. maj byder på flere forskellige musikgenrer med koncerter ved følgende navne på scenen:

Fiji - Fiji er en elektronisk producerduo med hovedsæde i København. Fiji's lyd er præget af massive synthesizere, voice-chops blandet med guitar og R-n-B-inspireret vokalmelodier.

Dusin - Dusin er en duo, der har skabt et elektronisk pop-univers med dansksprogede tekster, der suppleres af atmosfæriske beats i en elegant balancering mellem det kompromisløse og det let tilgængelige. Alt sammen leveret af dansable vibes og en ungdommelig glød.

Augustine - Trioen Augustine fra København spiller alternativ, elektronisk pop og bandet formår at bevæge sig dygtigt i krydsfeltet mellem elektronisk musik og organisk sangskrivning. Det er både storladent og minimalistisk og målet med musikken er at nå ud i alle afkroge af følelsesregistret.

Christoffer Berg - Bag Christoffer Bergs flamboyante ydre gemmer sig en stemme så dragende at det Los Angeles baserede musikmagasin 'It's Not Records' beskrev singlen "Infiltrator" som: "Raspy vocals and atmospheric lush arrangement that is reminiscent of when David Bowie was in his hay day.". Christoffer Berg markerer sig ved sin karismatiske vokal og moderne take på den storladne 70'er baroque-rock.

Rotation på Tapperiet lørdag 25. maj begynder klokken 20.30, og dørene åbner en halv time inden koncertstart. På www.tapperiet.nu kan man læse mere om Rotation-arrangementet og købe billet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk