24. januar 2021
Man kan ringe til Ungepsykologen i Køge Kommune alle hverdage klokken 10-13 under coronakrisen.
Man kan ringe til Ungepsykologen i Køge Kommune alle hverdage klokken 10-13 under coronakrisen.
Foto: Anni Norddahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiecenter Køge tilbyder telefonsamtaler med Ungepsykologen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiecenter Køge tilbyder telefonsamtaler med Ungepsykologen
Ugeavisen Køge - 05. april 2020 kl. 10:43

Køge Kommune var i februar 2015 den første kommune til at tilbyde gratis anonyme psykologsamtaler til unge i alderen 15-25 år. Tilbuddet har siden begyndelsen været en succes.

De unges udfordringer og bekymringer bliver ikke mindre nu, hvor Coronavirussen vender op og ned på de flestes hverdag. Derfor tilbyder Familiecenter Køge telefoniske samtaler med Ungepsykologen, mens coronavirus-situationen står på.

Alle hverdage i tidsrummet klokken 10-13 kan unge i alderen 15-25 år ringe og tale med Ungepsykologen, hvis de for eksempel oplever negative tanker om sig selv, tristhed, angstsymptomer, vrede, usikkerhed, forvirring, stress, ensomhed, savn, sorg, problemer med familie og venner.

"Mange unge oplever til hverdag at være stressede, triste, ængstelige m.m. Det kan vi se på antallet af henvendelser til Ungepsykologen. I en tid som denne, hvor hverdagen for mange er helt anderledes end den plejer, kan det være ekstra svært for mange unge. Derfor tilbyder vi telefonsamtaler med Ungepsykologen alle hverdage, mens Covid-19 står på," siger formand for byrådets børneudvalg, Pernille Sylvest.

Tilbuddet om Ungepsykolog varetages under coronavirus-situationen af psykolog, Sarah Winther, som kan kontaktes alle hverdage klokken 10-13 på tlf. 23718012.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk