17. juni 2019
Peter Aalbæk ikke vil vise sig på arbejde indtil der foreligger en rapport fra Arbejdstilsynet, der netop nu undersøger arbejdsforholdene i filmselskabet.
Peter Aalbæk ikke vil vise sig på arbejde indtil der foreligger en rapport fra Arbejdstilsynet, der netop nu undersøger arbejdsforholdene i filmselskabet.
Foto: Christian Moestrup Andersen//Jonas Olufson, Ritzau Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familie og Samfund gæster Peter Aalbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familie og Samfund gæster Peter Aalbæk
LørdagsAvisen - 20. januar 2019 kl. 17:51
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Familie og Samfund, Lille Skensved og Omegn er klar til at gå i gang med programmet for aktiviteter i de tre første måneder af 2019.

Foreningens første arrangement løber af stabelen torsdag den 24. januar kl. 19.00 og er et besøg i hos filmproducent og forgangsmand Peter Aalbæk Jensen.

Arrangementet foregår på adressen Forsamlingshuset, Bjergvej 8 i Herfølge.

Her vil Peter Aalbæk Jensen bl.a. fortælle om sit liv - fra barndom til nutiden.

Alle er velkomne. Tilmelding og betaling til denne aften skal ske senest torsdag den 17. januar til Anette Steffensen på tlf. 4054 2247 eller Ina Larsen på tlf. 2425 3829

I februar måned får foreningen besøg af historiefortæller Helle Asmild, der vil tale om hvordan det er at få en ny familie, herunder en musiker fra Nairobi fra Luo stammen som svigersøn. En flygtning fra Syrien flytter ind som et nyt familiemedlem. Hvordan tackler man lige dette?

Alle er velkomne til dette spændende foredrag der finder sted mandag den 25. februar kl. 19.00 i Selskabslokaler på Højelsevej i Lille Skensved.

Tilmelding og betaling skal ske senest mandag den 18. februar til Birgit Nielsen på tlf. 2320 6536 eller Ina Larsen på tlf. 2425 3829.

Marts måned aktivitet foregår torsdag den 21. marts kl. 19.00 på Højelse Skole.

Her får foreningen besøg af Theresia Treschow-Kühl der er præst og foredragsholder, men nok mest er kendt som Raschels mor i Årgang 0.

Theresia Treschow-Kühl er en sprudlende fortæller med et herligt foredrag om tiden, hvor årgang 0 blev optager, og som publikum er man tæt på hele tiden.

Tilmelding og betaling til dette arrangement, hvor alle er velkomne, skal ske senest torsdag den 14. marts til Anette Steffensen på tlf. 4054 2247 eller Ina Larsen på tlf. 2425 3829.

Læs mere om foreningen på www.familieogsamfundsjaelland.dk hvor der oplyses om pris for hvert arrangement.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk