12. august 2020
Købmand Per Jensen og Connie Villingshøj satte jule-ønske-træet op i Wika i slutningen af sidste uge, og de første ønskesedler pryder allerede træet.
gallery icon

Se billedserie

Købmand Per Jensen og Connie Villingshøj satte jule-ønske-træet op i Wika i slutningen af sidste uge, og de første ønskesedler pryder allerede træet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få juleønsket opfyldt i Wika

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få juleønsket opfyldt i Wika
Ugeavisen Køge - 28. november 2019 kl. 06:10
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mulighed for at give en hjælpende hånd til en familie, der har det svært op til jul, hvis man lægger vejen forbi Wika på Gymnasievej i løbet af julemåneden.

Forretningen har nemlig opstillet et juletræ, som ikke har nogen gaver under sig, men som til gengæld vil være fyldt med gaveønsker fra lokale børnefamilier, som har svært ved at få pengene til at slå til i julen.

Bag initiativet står køgensiske Connie Villingshøj, der fik idéen, da hun så filmen Paper Angels fra 2014.

"Det er for de familier, der har svært ved at få råd til julegaver til deres børn," forklarer hun om juletræet.

Børnene kan skrive op til tre ønsker på et hjerte eller en juleengel og hænge ønskesedlen op på træet, og så er tanken, at alle, der har lyst til at give en hjælpende hånd til en udsat familie, kan være med til at opfylde ønskerne.

Juletræet blev sat op i slutningen af sidste uge, og der er allerede sat en del "pynt" på i form af ønskesedler. Ønskerne omfatter alt fra spil, tøj og Gurli Gris-figurer til en traktor og gavekort.

Nærmere info om muligheden for enten at bidrage eller modtage er tilgængeligt ved juletræet ved Wikas indgang, og desuden står Wikas medarbejdere klar til at fortælle om mulighederne.

"Vi synes, det er et rigtig godt initiativ. Der er mange, der har brug for en hjælpende hånd her i julen," siger købmand Per Jensen i Wika om Connie Villingshøjs initiativ.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk