2. juni 2020
Tine Koop er forstander for FOF Køge Bugt.
Tine Koop er forstander for FOF Køge Bugt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FOF Køge Bugt rykker nu også ind i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOF Køge Bugt rykker nu også ind i Roskilde
Ugeavisen Køge - 08. november 2019 kl. 12:32
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FOF, der er Danmarks største udbyder af folkeoplysning, styrker nu sin position i Roskilde-området, hvor FOF i forvejen er repræsenteret med en afdeling. Der er indgået aftale med FOF Køge Bugt om at denne udvider sine aktiviteter, i første omgang med bevægelses-hold, under ledelse af Karina Juul Folsing, der i forvejen er kendt i Roskilde.

"Vi starter stille og roligt op med Karinas hold i Groove Dance, God Morgen Groove, Groove og Gotved, samt Mindful Walking," siger Tine Koop, Forstander for FOF Køge Bugt, der oplyser at undervisningen i Groove, der kører fra januar til og med maj, foregår i aftensskolernes hus, Kildegården i Roskilde.

Senere vilo der også blive sat sproghold og seniorhøjskole op, ligesom det er planen, at de mange foredrag med kendte danskere, også skal komme Roskilde-borgerne til glæde.

"Vi kommer ikke bragende ind i Roskilde. Der er forskel på landets kommuner, hvad der er attraktivt og mindre attraktivt, og derfor stikker vi altid en finger i jorden, for at vejre stemingen, inden vi går i luften," siger Tine Koop. FOF Køge Bugt udsender to gange årligt et stort katalog med de forskellige hold og arrangementer, og i forårskataloget, der udkommer lige efter nytår, bliver der også plads til de hold og arrangementer, der har fokus på netop Roskilde, og Tine Koop understreger i samme moment, at FOF Køge Bugt har fået en fantastisk modtagelse af Roskilde Kommune. "Det lover rigtig godt for det videre samarbejde," understreger hun.

Bestyrelsen i FOF Køge Bugt består af repræsentanter fra de kommuner som FOF Køge Bugt dækker, og i forbindelse med FOF Køge Bugts indtræden i Roskilde er Gruppeformand for De Konservative, byrådsmedlem Lars Lindskov blev indvalgt i bestyrelsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk