21. august 2019
Forstander Tine Koop fik mange roser for sin dygtige ledelse af FOF Køge Bugt.
Forstander Tine Koop fik mange roser for sin dygtige ledelse af FOF Køge Bugt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FOF Køge Bugt mindedes formand Jens Karoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOF Køge Bugt mindedes formand Jens Karoli
LørdagsAvisen - 15. marts 2019 kl. 17:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det startede med et minuts stilhed for formanden gennem 18 år, Jens Karoli, der døde i oktober måned sidste år, da FOF Køge Bugt i sidste uge afviklede generalforsamlingen på Odd-Fellowgaarden i Køge. Men ellers var stemningen løssluppen, og der var da også masser at glæde sig over, i både den konstituerede formands beretning og forstanderens regnskabsaflæggelse.

Jørgen Petersen blev konstitueret formand, da Jens Karoli gik bort, og han kunne bl.a. berette om et 2018, der bød på hele 26.404 undervisningstimer, 900 kurser, 449 foredrag og 56 debatarrangementer i FOF Køge Bugts regi, der dækker kommunerne Stevns, Køge, Solrød, Greve, Ishøj og Hvalsø. I alt har der til undervisning, foredrag, rejser og debatarrangementer været deltagelse af ikke færre end 13.929 personer.

Formanden kunne bl.a. oplyse forsamlingen om fortsat fremgang på bevægelseskurser og ikke mindst spanskundervisning. Han uddelte samtidig mange roser til forstander Tine Koop for en fremragende ledelse af FOF Køge Bugt i en svær tid, med pres på økonomien og det pludselige formandsskifte, og ikke mindst hendes fremsynethed, der bl.a. betød, at FOF Køge Bugt har hjulpet skolerne i Køge, Solrød og Greve med spanskundervisning på 7. klasses niveau under det, der kaldet "Den Åbne Skole".

Forstander Tine Koop kunne løfte sløret for et mindre overskud i foreningen, der har udfordringer med bl.a. de økonomiske rammer fra kommunerne, som sjældent kan forudses, og ofte bliver ændret med kort varsel. Derfor viser budgettet for 2019 også et mindre underskud.

Generalforsamlingen sluttede med at takke Ole Nybjerg, der havde valgt at trække sig, for mange års godt og solidt bestyrelsesarbejde. Han blev afløst af tidl. biografdirektør Laila Christensen. Tidligere er Annette Simoni kommet i bestyrelse på Jørgen Petersens plads, mens denne har overtaget Jens Karolis.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk