20. september 2020
Folkeklubben.
gallery icon

Se billedserie

Folkeklubben.
Foto: INFO@KRISTIANHOLM.COM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et efterår fuld af spilleglæde på Bygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et efterår fuld af spilleglæde på Bygningen
Ugeavisen Køge - 22. august 2019 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musikforeningen Bygningens efterårsprogram sprudler af spilleglæde og navne der musikalsk spænder over jazz, fok, rock, pop og cajun. Navne som Billy Cross, Gangway, Humørekspressen, Folkeklubben, Danser med Drenge, Jakob Dinesen, Johnny Madsen, Kutimangoes, Camille Bertault, Alberte Winding og mange flere. I alt 21 koncerter og stand up-show ruller henover scenen på Teaterbygningen i hele efteråret og frem til jul.

"Vi kan allerede nu melde udsolgt til koncerten med Jakob Dinesen samt til Anders Matthesens nye stand up-show," fortæller Jens Peter Halborg, der er kunstnerisk leder i Musikforeningen Bygningen.

Derudover har Musikforeningen også åbnet for salg af billetter til et par af foråret 2020's koncerter - nemlig koncerterne med Claus Hempler og foreningens årlige Blues festival.

Samtidig har Musikforeningen Bygningen lagt op til at medlemmer af musikforeningen får 25 kroner rabat på alle billetter samt forkøbsret til de koncerter, der plejer at sælge ud hurtigt. Medlemmer tilbydes ligeledes at købe billetten, "6 på Opleveren", der giver adgang til seks udvalgte koncerter henover efteråret, til en pris af 500 kroner plus gebyr- en pris der ligger langt under den samlede pris for alle koncerterne ved normal køb.

Se hele programmet på www.bygningen.dk, hvor man både kan købe billetter til alle koncerter og melde sig i foreningen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk