5. august 2020
Køge Handelsskole slår dørene op for interesserede torsdag 16. januar.
Køge Handelsskole slår dørene op for interesserede torsdag 16. januar.
Foto: //TT-Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever og lærere byder inden for på handelsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever og lærere byder inden for på handelsskolen
Ugeavisen Køge - 12. januar 2020 kl. 06:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nu valget for fremtiden skal træffes. På Køge Handelsskole er der åbent hus torsdag 16. januar. Her er det muligt at møde elever og lærere fra skolens tre ungdomsuddannelser - HHX Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

"Vi ved godt, at det er svært at skulle vælge den videre vej efter folkeskolen eller efterskolen, så vi står klar med elever, undervisere og studievejledere, og glæder os til at besvare spørgsmål for de unge og deres forældre, så det bliver nemmere at vælge den næste uddannelsesvej - uanset hvilken vej det måtte være," siger Tim Christensen, direktør på Køge Handelsskole og fortsætter: "Aftenen indledes med velkomst og introduktion til vores uddannelser - Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Herefter kan du få svar på alle dine spørgsmål og blive guidet skridtet videre med dit valg af uddannelsesvej."

Åbent hus foregår på Køge Handelsskole, Uddannelsesvej 20, i hjertet af CAMPUS Køge klokken 17-19. Der er fælles velkomst klokken 17.30. Du kan allerede nu læse mere om uddannelserne på EUX Business, EUD Business og om studieretningerne på Køge Handelsgymnasium på hjemmesiden www.khs.dk.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk