16. juni 2019
DreistStorgaard har købt onlinevirksomheden Familietestamente.dk.
DreistStorgaard har købt onlinevirksomheden Familietestamente.dk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DreistStorgaard køber juridisk onlineportal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DreistStorgaard køber juridisk onlineportal
LørdagsAvisen - 17. januar 2019 kl. 17:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved årsskiftet har kapitalejerne bag advokatfirmaet DreistStorgaard med hovedkontor i Køge og afdelinger i Næstved og Sorø overtaget majoriteten af kapitalandelene i startup-virksomheden Familietestamente.dk. Med opkøbet bliver konceptet en del af DreistStorgaards innovative strategi for en overordnet og bred onlineplatform, der skal tilbyde hurtige og konkurrencedygtige løsninger på enkle juridiske opgaver.

Familietestamente.dk blev grundlagt i 2016 af jurastuderende og mor til to, Emma Novak Christensen. Da Emma Novak Christensen og hendes kæreste blev forældre, ønskede de et testamente, men processen viste sig at være uoverskuelig og dyr. Derfor udviklede Emma forretningskonceptet for en onlineportal, hvor kunderne nemt og inden for 24 timer kan oprette et skræddersyet testamente - til en konkurrencedygtig pris.

Emma Novak Christensen ramte et hul i markedet. Allerede efter et år sad Familietestamente.dk på anslået 20 procent af markedet for testamenter og opkøbte konkurrenten DinArv.dk.

Hidtil har Emma Novak Christensen sammen med blandt andre Jan Mejlkjær og Jørgen Koch udgjort ledelsen og ejerkredsen i Familietestamente.dk, som også står bag onlineportalen DinArv.dk. De tre fortsætter som daglig ledelse og kapitalejere i virksomheden.

"Vi har investeret i et stærkt koncept, som på forholdsvis kort tid har manifesteret sig på markedet, og som vi glæder os til at bidrage til at videreudvikle," siger advokat og direktør Svend Aage Dreist Hansen.

"Vi har samtidig investeret i et potentielt kæmpestort marked og en stor kundedatabase. Foreløbige markedsundersøgelser viser, at 70 procent af danskerne gerne vil have et testamente udarbejdet, men kun 15 procent har fået det lavet," siger Svend Aage Dreist Hansen.

Samtidig matcher konceptet bag Familietestamente.dk de strategiske tanker i DreistStorgaard.

"Online juridisk bistand er et vigtigt område for os. I det nuværende marked kan det være udfordrende at tilbyde konkurrencedygtige priser til kunderne inden for opgaver som testamenter, ægtepagter og lignende. Det er vores ambition at skabe en overskuelig løsning for netop den type kunder. Selv om det er forholdsvis enkle juridiske opgaver, er det løsninger, som er både vigtige og værdifulde for den enkelte kunde. Det har Familietestamente.dk allerede bevist. Samtidig har virksomheden etableret både den tekniske løsning og en effektiv online-markedsføringsstrategi. Jeg er overbevist om, at online-potentialet er kæmpestort, og at Familietestamente.dks løsning kan videreudvikles inden for mange andre juridiske områder," vurderer Svend Aage Dreist Hansen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk