21. september 2020
Svend-Aage Dreist Hansen og Søren Storgaard udgør sammen med Stefan Schwærter (ikke med på billedet) ejerkredsen bag DreistStorgaard.
Svend-Aage Dreist Hansen og Søren Storgaard udgør sammen med Stefan Schwærter (ikke med på billedet) ejerkredsen bag DreistStorgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DreistStorgaard: Advokatfirmaer skal hjælpe virksomheder på livsrejsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DreistStorgaard: Advokatfirmaer skal hjælpe virksomheder på livsrejsen
Ugeavisen Køge - 08. december 2019 kl. 17:56
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tider, hvor advokater udelukkende tog sig af juridisk rådgivning, er forbi. I dag vil virksomheder have rådgivning hele vejen rundt om forretningen, og det stiller nogle andre krav til moderne advokatfirmaer.

"Advokater skal tænke holistisk og følge virksomheder på deres livsrejse, både i bestyrelseslokalerne, når der er vækst, i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, økonomisk, og selvfølgelig juridisk. Derfor bliver vi nødt til at tænke "udad boksen", hvis vi vil være i live om fem år," siger Svend-Aage Dreist Hansen, DreistStorgaard, der er Sjællands største advokatkontor udenfor København og har kontorer i Køge, Næstved og Sorø.

Han vil gerne sætte en ny dagsorden for rådgivningsydelser.

"Vi skal vise, hvad jura kan sammen med økonomi, forretningsforståelse og empati," siger Svend-Aage Dreist Hansen.

Knap halvdelen af DreistStorgaards ansatte arbejder med erhverv som fagområde, og advokatfirmaet går målrettet efter at kunne rådgive virksomheder på alle niveauer.

"Det handler om at gå ind i folk og turde lære folk at kende, uanset om det er direktøren for Novo Nordisk, eller hvem det nu er, og give noget af dig selv. Så bliver du 'trusted advisor', og så kan du give dem kvalitet. Vi er med som nær rådgiver på alle områder, der er vigtige for kunderne. Vi er med dem, når der er "turnarounds" og til de svære samtaler med banken," siger Svend-Aage Dreist Hansen.

Af samme årsag har DreistStorgaard mange forskellige faggrupper i huset, blandt andet økonomer og korrespondenter, udover selv følgelig juristerne.

Selvom firmaet har en markant erhvervsprofil, ønsker ledelsen fortsat at være stærk på andre juridiske områder, eksempelvis bolighandel og testamenter. I januar overtog partnerne aktiemajoriteten i startup-virksomheden Familietestamente.dk, Danmarks førende onlineportal inden for juridiske produkter, og i september gik DreistStorgaard i luften med en portal for bolighandel, der kan bruges af alle, der ønsker at fastsætte en salgspris på ejendomme.

"Advokater har ikke længere monopol på juridisk rådgivning, og derfor er det nødvendigt at tænke utraditionelt. Derfor opkøber vi firmaer, der udbyder advokatydelser. Her kan vi procesoptimere og "disrupte" nogle markeder, eksempelvis med boligportalen, hvor kunderne slet ikke behøver en ejendomsmægler. Vi er deres mægler, online og til lave priser," siger Søren Storgaard, partner i advokatfirmaet.

Med portalen Familietestamente.dk er det blevet markant nemmere for danskerne at oprette et testamente, og i dag bruger 22 procent af danskerne sitet til at oprette et familietestamente. DreistStorgaard har også etableret firmaet Hokas, der arbejder med debitorstyring for erhvervsvirksomheder, for at have en pipeline af nye klienter ind i inkassoafdelingen.

Målsætningen for fremtiden er ganske enkelt at kunne følge med kunderne. Og det kræver, at firmaet fortsat bliver dygtigere og dygtigere på en række fagområder.

"Vi vil gerne øge specialerne på vores kontor, og vi vil fortsat have en meget høj faglighed. Vi vil følge med vores kunder. Om to-tre år skal vi være over 100 ansatte. Vi skal være det rigtige firma til det hele," siger Svend-Aage Dreist Hansen.

DreistStorgaard gør meget ud af at være til stede i lokalområderne, de steder hvor firmaet har kontorer, og hvor medarbejderne kommer til daglig. Blandt andet er Søren Storgaard formand for fodboldklubben HB Køge, samt Køge Handel og DreistStorgaard bruger meget energi på at udvikle foreninger i byen.

"Vi vil gerne være med til at skabe vækst i det område, vi lever i. Vi bakker helhjertet op om foreningslivet i Køge, og vi er en del af bybilledet, også i forskellige bestyrelser, hvor flere af vores medarbejdere er involverede, siger Søren Storgaard.

Fakta
om Dreist-Storgaard
o Advokatfirma med hovedkontor i Køge. Desuden kontorer i Næstved og Sorø.

o Mere end 70 ansatte, en betydelig del er akademikere.

o Sjællands største advokatfirma uden for København.

o Beskæftiger sig med alt inden for privat- og erhvervsrådgivning.

o Har en stærk erhvervsprofil og særlige kompetencer inden for virksomhedsoverdragelse, har bl.a. medvirket til salg af Bülow Lakrids samt Kähler.

o Partnerne er Svend-Aage Dreist Hansen, Søren Storgaard og Stefan Schwærter.

o Etablerede i september portalen bolighandel.dreiststorgaard.dk som et alternativ til traditionelle ejendomsmæglerne.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk