1. december 2020
Team Køge Volley besejrede ASV Elite efter en tæt kamp i sæsonens første hjemmekamp på Asgård Skole. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Team Køge Volley besejrede ASV Elite efter en tæt kamp i sæsonens første hjemmekamp på Asgård Skole. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltsejr til Team Køge Volley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltsejr til Team Køge Volley
Ugeavisen Køge - 09. oktober 2019 kl. 09:58
Af Martin Rasmussen

Team Køge Volley gav tilskuerne masser af spænding for pengene i sæsonens første hjemmekamp på Asgård Skole søndag ved middagstid, da ASV Elite fra Aarhus var modstanderne, og efter en tæt kamp endte det også med sæsonens første sejr for hjemmeholdet, der vandt 3-1 foran de omkring 80 tilskuere.

Der var ellers ikke meget, der tydede på en Køgesejr i kampens første sæt, for gæsterne fra ASV Elite satte sig tungt på kampen fra start. De scorede point i stimer og kom i front med hele 16-5, inden Køgespillerne begyndte at finde nøglen til et effektivt modsvar. Det var ikke nok til at vinde sættet, som gæsterne tog med cifrene 25-15, men det var til gengæld tilstrækkeligt til at vende kampen i andet og tredje sæt, som begge blev meget tætte.

I andet sæt fulgtes de to hold ad gennem det meste af sættet, og selv om gæsterne nåede at have flere sætbolde, så tog Team Køge Volley sejren til sidste med 28-26. Lige så tæt blev afgørelsen i tredje sæt, som køgenserne vandt 25-23, og det samme blev resultatet i fjerde sæt, så resultatet blev en glimrende 3-1 sejr til Team Køge Volley mod en af de modstandere, man ventes at skulle konkurrere mod om en plads i medaljekampene.

Allerede tirsdag aften var Team Køge Volley på ny i Volleyligaen, da turen gik til Korsør til et opgør mod VK Vestsjælland, og her ventede en ny sejr.

Team Køge Volley vandt opgøret sikkert med 3-0 over vestsjællænderne, der ellers har fået en glimrende start på sæsonen.

Det har Team Køge Volley i den grad også. Holdet er lige nu på andenpladsen i Volley Ligaen for kvinder.

Næste kamp spilles lørdag 2. november ude mod Gentofte Volley.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk