24. februar 2019
Jonathan Leer.
Jonathan Leer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det handler om kød på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det handler om kød på biblioteket
LørdagsAvisen - 22. januar 2019 kl. 10:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Kød er ikke bare en proteinkilde. Det er en kilde til følelser, historie, identitet og konflikt. Med andre ord: Kød er kultur og en indgroet del af vores traditioner, sprog - og vores hverdag. Det er leverpostejmadder, juleand, rullekebab og bøffer på grillen en sommeraften.

I dette Tænkepause-foredrag kommer madkulturforsker Jonatan Leer rundt om kødets paradoksale status i det aktuelle samfund bl.a. via giraffen Marius og Agnes fra Matador. Det er på Køge Bibliotek torsdag 31. januar kl. 19.00. Med i billetprisen á 50 kr. får publikum Jonatan Leers bog "Kød". Køb billet via bibliotekets hjemmeside: koegebib.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk