3. juli 2020
Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den Blå Dør åbner for inspirationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Blå Dør åbner for inspirationen
Ugeavisen Køge - 14. november 2019 kl. 09:45
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her lige op til julehandlen åbnede en ny forretning torsdag i denne uge med et bredt udvalg af gode gaveidéer.

Bag Den Blå Dør i Brogade 20 gemmer sig en verden af idéer til eksempelvis julegaverne, værtindegaven eller en anden lejlighed. Indehaver Lotte Rhode har brugt den seneste tid op til åbningen på at sammensætte et spændende udvalg af lækre ting til boligen, lidt tekstiler, sæber, vin - og meget andet. Resultatet er en smuk og stilsikker forretning med et bredt udvalg på de 120 kvadratmeter, som lokalerne omfatter.

Den Blå Dør ligger i Brogade 20, hvor blomsterforretningen Frk. Aamann tidligere lå, og Lotte Rhode forklarer, at hun har lagt vægt på at sammensætte den altovervejende del af udvalget af brands, der ikke er i byen i forvejen.

Hun har blandt andet fået lamper og forskellige accessories fra Fritz Hansen ind, og hun har eksempelvis også Coolicon-lamper mage til dem, der hang i London Underground i gamle dage. Der er tøj fra Nepal og dekorative brandslukkere fra Belgien, fransk rosévin og smukke spillekort og backgammonspil af mærket Christian Lacroix.

Lotte Rhode er tidligere indkøber i Coops hovedkontor og også været indkøbschef i en importvirksomhed. Planen om at åbne egen forretning har ligget i skuffen i noget tid, og det afgørende argument for hende blev, at de helt rigtige lokaler var klar nu.

"Vi har snakket om det nogle gange, og da vi fandt dette lokale, så blev vi ret vilde med det. Her kunne vi godt se os selv med tanke på det, vi gerne ville," fortæller hun.

Den Blå Dør følger Køge Handels anbefalede åbningstider: Hverdage klokken 10-18 og lørdage klokken 10-15 samt en søndag om måneden, og lige som de øvrige forretninger i Køge Handel har Lotte Rhode udvidede åbningstider op til jul.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk