19. juli 2019
Lav din egen kortfilm på KØS i vinterferien.
Lav din egen kortfilm på KØS i vinterferien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv filminstruktør for en dag i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv filminstruktør for en dag i vinterferien
LørdagsAvisen - 17. februar 2019 kl. 10:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Er der en lille filminstruktør gemt i dig? Så tag forbi KØS i vinterferien, når vi gentager succesen med de populære filmworkshops, hvor børn sammen med en videokunstner kan lave deres egen kortfilm. Workshoppen er gratis, men kræver tilmelding, da der er begrænsede pladser."

Sådan lyder invitationen til en workshop på KØS i vinterferien, hvor man altså kan lave sin egen kortfilm sammen med videokunstner Helene Nymann. Workshoppen er inspireret af kortfilmfestivalen 60Seconds, hvor ti kortfilm i aftentimerne bliver vist på museets forplads.

Til workshoppen vil Helene Nymann guide deltagerne gennem den kreative proces, filmgenren og vise hvilke værktøjer, børnene kan bruge til at producere deres egne kortfilm. Indhold og inspiration tager udgangspunkt i KØS som sted. Alt skal filmes indenfor museets rammer. De færdige film bliver sendt hjem til barnet/barnets forældre via email.

"KØS har et begrænset antal iPads til rådighed, så medbring enten din egen iPad, eller du kan lave film sammen med en af de andre deltagere," lyder opfordringen.

Workshoppen finder sted 21. og 22. februar klokken 10.00-12.30 og er åben for børn fra seks år og opefter. Tilmelding skal ske til i KØS shop eller på tlf. 56676020.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk